• Public

    Είστε νονός ή νονά; Ιδού ο απόλυτος οδηγός αγοράς λαμπάδας για τα πιο απαιτητικά βαφτιστήρια!


    Το Πάσχα πλησιάζει και τα παιδιά ήδη περιμένουν με ανυπομονησία τα δώρα και τη λαμπάδα που θα τους φέρει ο νονός ή η νονά τους. Και η αναζήτηση της λαμπάδας που θα  τα ενθουσιάσει και θα ζωγραφίσει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό τους είναι, αναμφίβολα, μια δύσκολη διαδικασία, που απαιτεί ώρες «ψαξίματος» στα καταστήματα!

    Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα παιδιά είναι συνήθως ιδιαίτερα απαιτητικά και, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο καλύτεροι κι αν γινόμαστε στις επιλογές μας, πάντα θα μας εκπλήσσουν με τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Προτού, όμως, αρχίσετε να πανικοβάλλεστε, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα κατάστημα Public, που είναι για ακόμα μία χρονιά ο «Νο 1» προορισμός για όλους τους νονούς και τις νονές που θέλουν το καλύτερο για το βαφτιστήρι τους.

    Αν το βαφτιστήρι σας είναι κορίτσι, τα καταστήματα Public θα σας λύσουν τα χέρια, καθώς θα βρείτε μια πληθώρα από επιλογές, που θα ικανοποιήσουν και το πιο απαιτητικό παιδί. Πιο συγκεκριμένα, για τα πιο μικρά κορίτσια η λαμπάδα Βarbie και το σκυλάκι της είναι σίγουρο πως θα τους κλέψει την καρδιά, αφού θα βγάζουν την Barbie βόλτα μαζί με το σκυλάκι της, το οποίο με το γύρισμα ενός μοχλού αρχίζει να περπατάει μόνο του! Ακόμα η σειρά TY Beanie Boos αποτελεί ιδανική επιλογή για τις μικρές fans των χαριτωμένων λούτρινων φίλων της ΤΥ!

    Φυσικά από τα καταστήματα Public δεν θα μπορούσε να λείπει η Λαμπάδα Frozen Μαγική Σκηνή My Starlight LED από την αγαπημένη ταινία Frozen. Η μαγική σκηνή θα ταξιδέψει τη βαφτιστήρα σου στον φανταστικό κόσμο της Άννας και της Έλσας! Με 13 φωτάκια LED, για εντυπωσιακό εφέ, το παραμύθι ζωντανεύει!

    Και αν η βαφτιστήρα σας έχει μεγαλώσει και θέλει μια λαμπάδα πιο ιδιαίτερη, οι χειροποίητες λαμπάδες Synchronia, Lajoie και Makris διακοσμημένες με υπέροχα μπρελόκ, πεταλούδες,  και άλλα μοναδικά στοιχεία θα τη συνοδεύσουν με στυλ στην εκκλησία.

    Από την άλλη, αν το βαφτιστήρι σας είναι αγόρι και πάλι τα καταστήματα Public έχουν να σας προτείνουν λύσεις, που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Η λαμπάδα με τους αγαπημένους ήρωες των ήρωες των PJ Masks με το απίθανο Scooter με 3 ρόδες θα κάνει τις βόλτες τους πιο τέλειες από ποτέ!

    Για τα παιδιά που παρακολουθούν φανατικά ποδόσφαιρο ή που ονειρεύονται να γίνουν ποδοσφαιριστές, η λαμπάδα Messi Training System έρχεται μαζί με συλλεκτική δερμάτινη μπάλα προπόνησης, αυθεντικό αυτόγραφο του Leo Messi, ποδοσφαιρικό T-Shirt και πολλά ακόμα! Με τη λαμπάδα Messi το χαμόγελο είναι δεδομένο όπως και οι ατέλειωτες ώρες στο γήπεδο!

    Στο Public.gr ή σε ένα από τα 54 καταστήματα Public σε Ελλάδα και Κύπρο θα βρείτε σίγουρα την ιδανική λαμπάδα για το βαφτιστήρι σας και πολλά-πολλά ακόμη!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το Πάσχα δεν ανήκει μόνον στα βαφτιστήρια!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα απόλυτα δώρα για το φετινό Πάσχα #GirlsEdition

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα απόλυτα δώρα για το φετινό Πάσχα #BoysEdition

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όταν ήμουν παιδί και περίμενα το Πάσχα…



    ΣΧΟΛΙΑ