• Δελτία Τύπου

    ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 55 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Νοέμβριο

    • NewsRoom


    Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Νοέμβριο του 2017, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 55 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2017, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 18 εκατομμύρια ευρώ.

    Ο νικητής της εβδομάδας βρέθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη. Επέλεξε το Ημίχρονο-Τελικό, σε τέσσερις αγώνες από την Premier League, τη Super League, την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας και τη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας, έπαιξε το σύστημα 2-3-4 και κέρδισε 29.302,30 ευρώ.

    Επιπλέον κέρδη από το Πάμε Στοίχημα με το Super Παρολί

    Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα με συγκεκριμένη απόδοση. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αυτές αμετάβλητες.

    Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τρία Super Παρολί, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου. Το Σάββατο, το Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Μπάγερν, της Τότεναμ και της Βαλένθια. Την Κυριακή, το πρώτο Super Παρολί περιλαμβάνει τα over 2,5 στους αγώνες Σαουθάμπτον-Άρσεναλ, Λίβερπουλ-Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι και το δεύτερο έχει τις νίκες της Μίλαν, της Μπαρτσελόνα και της Μαρσέιγ.

    Επιπλέον κέρδη μοίρασαν δύο Super Παρολί την προηγούμενη εβδομάδα, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου (με τις νίκες της Μάντσεστερ Σίτι, της Λίβερπουλ και της Έβερτον) και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου (με τα over 2,5 στους αγώνες Μπαρτσελόνα-Θέλτα, Μπάγερν-Αννόβερο και Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).



    ΣΧΟΛΙΑ