• Business

    H Menarini Hellas επίσημος υποστηρικτής του AegeanBall Festival 2018

    • NewsRoom


    Με το τονωτικό συμπλήρωμα διατροφής Sustenium Plus, η Menarini Hellas, συμμετέχει ως επίσημος υποστηρικτής στο AegeanBall Festival 2018 που θα διεξαχθεί στη Σύρο στις 4-9 Ιουλίου.

    Το LG AegeanBall Festival γεννήθηκε ως ιδέα από το διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργο Πρίντεζη και σήμερα έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός που έχει ως στόχο να μεταδώσει την αξία του ευ αγωνίζεσθαι και να φέρει τους ανθρώπους κοντά στον υγιή αθλητισμό.

    Η συμμετοχή της Menarini Hellas στη φετινή διοργάνωση εντάσσεται στη στρατηγική της εταιρείας για τη στήριξη του αθλητισμού γενικότερα καθώς προσφέρει σε όλους μια καλύτερη, και υγιέστερη ζωή.

    Το Sustenium Plus εντάσσεται στη σειρά προϊόντων «αυτοθεραπείας» της Menarini Hellas, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία απαραίτητα σε ανθρώπους που αναπτύσσουν έντονη αθλητική δραστηριότητα, καταναλώνουν ενέργεια και έχουν ανάγκη να αναπληρώνουν την ενέργεια αυτή, με φυσικό τρόπο.

    Το Sustenium Plus αποτελεί συμπλήρωμα διατροφής που προσφέρει ενέργεια & τόνωση, καθώς περιέχει 5,4γρ Αμινοξέων σε συνδυασμό με Βιταμίνες και Μέταλλα.

    Διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία.



    ΣΧΟΛΙΑ