Τα self balancing scooters έρχονται πρώτα στα Public και υπόσχονται να πάνε τις βόλτες σου σε άλλο επίπεδο! Ανέβα στο Powerboard και σανίδωσε το με στυλ και ταχύτητα!

Το “Επιστροφή στο Μέλλον ΙΙ” είναι μία από τις πιο κλασικές ταινίες των ’80s, που σίγουρα ήταν πολύ μπροστά από την εποχή της. Όσοι την έχετε δει, θα ξέρετε ότι μπορεί να βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν 26 ολόκληρα χρόνια, αλλά η εικόνα που παρουσίαζε για το πώς θα είναι ο κόσμος το 2015, δεν απέχει και πολύ από τη σημερινή πραγματικότητα…

Ένα από τα πιο διάσημα φουτουριστικά αντικείμενα της ταινίας αυτής, είναι και το ιπτάμενο σκέιτμπορντ -ή χόβερμπορντ, όπως το αποκαλούσαν στην ταινία. Ε, λοιπόν, ιπτάμενα μπορεί να μην είναι, αλλά τα νέα self balancing scooters είναι σίγουρο ότι θα πάνε τη μετακίνησή σου σε άλλο επίπεδο!

Tι είναι  τελικά τα self balancing scooters; Ε, λοιπόν, ο καλύτερος τρόπος για να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση, είναι να τα φανταστείς σαν τα πιο διαδεδομένα Segway (ναι, αυτά τα ηλεκτροκίνητα σκούτερ που σίγουρα έχεις δει να μεταφέρουν τουρίστες, σε μια από τις βόλτες σου στο κέντρο). Η μόνη διαφορά είναι ότι τα self balancing scooters δε διαθέτουν τιμόνι ή κάποια άλλη λαβίδα χειρισμού, αλλά στην ουσία αποτελούνται από δύο ρόδες, στις οποίες ισορροπείς.

Σου ακούγεται δύσκολο; Δε θα έπρεπε, αφού ο χρόνος που θα κάνεις για να τα συνηθίσεις είναι περίπου 5 λεπτά, ενώ στη μισή ώρα θα κινείσαι σαν…επαγγελματίας! Και αν ανησυχείς για το πόσο βάρος μπορούν να αντέξουν, δε χρειάζεται αφού τα self balancing scooters, Powerboards, μπορούν να σηκώσουν και να μεταφέρουν με άνεση 135 κιλά!

Περισσότερα στο http://blog.public.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here