• Πολιτική

    Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Η εγκληματική κυβέρνηση της ρεμούλας και της απατεωνιάς» (video)

    • NewsRoom


    Πυρά κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε μέσω βίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

    Στο βίντεο η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου ότι «έτσι θα μιλάμε από δω και πέρα», αφιερώνει στον Αλέξη Τσίπρα το πρώτο της βίντεο και καλεί το κοινό να καταθέσει τη δική του άποψη.

    «Μιλάει για εμένα ο κ. Τσίπρας. Με αποκάλεσε πολιτική ακόλουθο των ολιγαρχών, επειδή υπερασπίζομαι τα σπίτια των πολιτών(…) Μιλάει για εμένα ο κ. Τσίπρας. Που άφησα την καρέκλα και την εξουσία στην οποία ο ίδιος γαντζώθηκε (…) για να μπορώ να κυκλοφορώ ανάμεσά σας αντί να κρύβομαι πίσω από κλούβες όπως εκείνος που ξεπουλάει και διαλύει τη χώρα μου», αναφέρει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

    Ταυτόχρονα χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα «υπάλληλο των δανειστών», τον κατηγορεί για «εξυπηρετήσεις φίλων και συγγενικών του προσώπων στο Δημόσιο» και αποκαλεί την κυβέρνηση μία «εγκληματική κυβέρνηση που ταυτίζει την Αριστερά και τους αγώνες της με την ρεμούλα, τον οπορτουνισμό, την απατεωνιά και την κομπίνα».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΔ: Δηλώσεις Σαμαρά-Καραμανλή στην έναρξη του Συνεδρίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελευσίνα: Ξεκινά το έκτακτο Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Αττικής

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί ανησυχεί η ΝΔ για το άνοιγμα της συζήτησης για την εκλογή των μουφτήδων στη Θράκη



    ΣΧΟΛΙΑ