• Top Stories

    Βόμβα Κύρτσου: Στις Βρυξέλλες συζητούν για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

    • NewsRoom
    Ο Γιώργος Κύρτσος

    Γιώργος Κύρτσος


    Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Ευρωπαίοι εταίροι είναι και ένας κυβερνητικός συνασπισμός ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, ανάφερε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος.

    Υποστήριξε, μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7, ότι πρόσωπα από την Ευρώπη, με δικαίωμα υπογραφής στα ελληνικά ζητήματα διερευνούν το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, μετά την έξοδο από το μνημόνιο.

    Όπως σημείωσε ο ευρωβουλευτής, μια από τις ερωτήσεις που του θέτουν στις Βρυξέλλες, είναι «πώς μπορεί να υπάρξει συνεργασία μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ».

    «Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ως λύση σε πολλά προβλήματα, σχετικά με το ελληνικό πρόγραμμα, είναι κι ένας κυβερνητικός συνασπισμός κομμάτων» σημείωσε για να προσθέσει:

    «Αν γινόταν κάτι τέτοιο (συνεργασία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ) ξαφνικά, πιστεύω ότι θα οδηγούσε στην απαξίωση των κομμάτων. Δε νομίζω ότι ένα τέτοιο σενάριο λύνει το πρόβλημα» σχολίασε.

    Σε tweet του ο κ. Κύρτσος αναφέρει ότι το σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ «δεν έχει σχέση με την ελληνική πολιτική πραγματικότητα και δυναμική, ούτε με τους στόχους της ΝΔ».

    Εξωπραγματικό το σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ το οποίο διακρίνει στον ορίζοντα ο κ. Κεγκέρογλου.

    Το σχόλιο Κύρτσου στο Twitter έρχεται ως απάντηση σε προγενέστερη ανάρτηση του Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος ανέφερε ότι «ετοιμάζουν σκηνικό μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ».

    Ετοιμάζουν σκηνικό μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ και Σύριζα. Απλά το λέω από τώρα!



    ΣΧΟΛΙΑ