• Πολιτική

    Βίντεο από τη χθεσινή εισβολή στο ΕΒΕΑ δημοσίευσε ο Ρουβίκωνας

    • NewsRoom

    Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ απωθούν προς την έξοδο τα μέλη του Ρουβίκωνα που έκαναν «Ντου» στην αίθουσα πετώντας Τρικάκια και φωνάζοντας συνθήματα, σε ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Αθήνας με θέμα: «Προς νέα εποχή;», με ομιλητή τον υπουργό Οικονιμικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, στο κτίριο του ΕΒΕΑ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ


    Στην δημοσιότητα έδωσαν τα μέλη του «Ρουβίκωνα» βίντεο από την εισβολή τους το βράδυ της Δευτέρας στο ΕΒΕΑ στην οδό Ακαδημίας, στην διάρκεια ομιλίας του Ευκλείδη Τσακαλώτου, σε εκδήλωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

    Τα μέλη του “Ρουβίκωνα” φώναξαν συνθήματα και πέταξαν φέιγ βολάν, διακόπτοντας την εκδήλωση, η οποία στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κανονικά.

    Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο κτήριο και προχώρησαν στην προσαγωγή των 15-20 περίπου αντιεξουσιαστών που εισέβαλαν στην εκδήλωση. Σημειώνεται ότι όλοι οι πρασαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο αργότερα.

    Στο μακροσκελές κείμενο – «μανιφέστο» – με το οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη της επίθεσης ασκούν δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, για την οικονομική της πολιτική και άλλα ζητήματα, βάζοντας στο «κάδρο» και τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
    Αναφερόμενος στην εισβολή του “Ρουβίκωνα”, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, είπε ότι «δεν έγινε τίποτε, ήταν μια ειρηνική διαμαρτυρία, είπαν και μια κουβέντα παραπάνω».
    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελεύθερα αφέθηκαν τα 20 μέλη του Ρουβίκωνα που εισέβαλαν στο ΕΒΕΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση ΝΔ για Ρουβίκωνα: Πως και δεν έφυγαν πάλι με περιπολικά;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Ντου» του Ρουβίκωνα στο ΕΒΕΑ ενώ μιλούσε ο Τσακαλώτος (video)



    ΣΧΟΛΙΑ