• Πολιτική

    Βαρβιτσιώτης: Κακή η προετοιμασία της επίσκεψης Ερντογάν

    • NewsRoom
    Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

    Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Βουλευτής ΝΔ


    «Η κυβέρνηση όφειλε να ήταν πιο προσεκτική και καλύτερα προετοιμασμένη όταν έκανε την πρόσκληση στον Πρόεδρο της Τουρκίας», δηλώνει ο πρώην υπουργός, και βουλευτής Β΄ Αθηνών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στην συνέντευξη στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

    Την κακή προετοιμασία της επίσκεψης αποδεικνύει, σύμφωνα με τον τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, η «απουσία συζήτησης» στις συναντήσεις της κυβέρνησης με τον κ. Ερτογάν για θέματα όπως του ελέγχου των μεταναστευτικών ροών, ή «το απλό θέμα του γεωγραφικού περιορισμού που έχει εγκλωβίσει χιλιάδες μετανάστες στα νησιά», τα οποία «θα μπορούσαν να λυθούν στο πνεύμα καλής θέλησης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης».

    Αναφερόμενος στην κατάσταση στα νησιά αποκαλεί τον Γιάννη Μουζάλα «μοιραίο άνθρωπο», ενώ χαρακτηρίζει «γελοιότητες του showman Παναγιώτη Κουρουμπλή» τις τελετές παράδοσης των ακτών της Αττικής μετά το ατύχημα του Αγία Ζώνη ΙΙ.

    Λέει ακόμη ότι «η πώληση των πιο παραγωγικών μονάδων της ΔΕΗ είναι απλό ξεπούλημα», υποστηρίζει ότι θα πρέπει να τεθούν κοινωνικά κριτήρια για τους πλειστηριασμούς, καθώς επίσης ότι θα πρέπει να υπάρξουν δικλείδες ώστε το δικαίωμα της απεργίας να μην ασκείται καταχρηστικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς σχολίασε ο γερμανικός Τύπος την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατρούγκαλος: Νέα θετική αφετηρία η επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Κουμουτσάκος: Η επίσκεψη Ερντογάν «τραυμάτισε», δεν «θεράπευσε»



    ΣΧΟΛΙΑ