• Πολιτική

    Το χλιδάτο πάρτι των κυριών της οικογένειας των Folli Follie στις Σπέτσες ένα χρόνο πριν τις «συμπληγάδες» (pics)


    Πριν από έναν χρόνο, η οικογένεια της Folli Follie και ειδικότερα οι κυρίες της οικογένειας Κουτσολιούτσου δεν μπορούσαν να φανταστούν τι θα μπορούσε να συμβεί στην εταιρεία – κολοσσό. Πριν από έναν χρόνο λοιπόν, οι κ.κ. Μαρίζα και Καίτη Κουτσολιούτσου, αμέριμνες, διοργάνωσαν ένα πάρτι για το οποίο μιλούσε όλη η κοσμική Αθήνα.

    Ήταν ένα πάρτι με εξέχουσες προσωπικότητες, διεθνούς φήμης που διοργανώθηκε στον κόλπο της Ξυλοκέριζας.

    Κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν φανταζόταν τι θα επακολουθούσε, πως θα κατακρημνιζόταν η μετοχή του «κολοσσού», πως θα έβγαινε από το Χρηματιστήριο…

    Όλοι επικεντρώθηκαν στο ξέφρενο κοσμικό πάρτι με άφθονη σαμπάνια που έγινε στην πολυτελή οικία της οικογένειας φωταγωγημένη αριστοτεχνικά, για να υποδεχτεί τους εκλεκτούς καλεσμένους της.

    Η εκδήλωση έγινε με αφορμή τα γενέθλια της Καίτης Κουτσολιούτσου τα οποία συμπίπτουν με την ονομαστική εορτή της Μαρίζας Κουτσολιούτσου.

    Κατέφθασαν καλεσμένοι από όλον τον κόσμο και απήλαυσαν τη μοναδική φιλοξενία της οικογένειας, η οποία πλέον έχει εξαφανιστεί…

    Στο πάρτι, παρών ήταν και ο Διονύσης Σαββόπουλος ο οποίος καλούσε από το μικρόφωνο τους παρευρισκόμενους να απολαύσουν τη βραδιά.

    Έτσι κι έγινε.

    Δείτε κάποιες χαρακτηριστικές φωτογραφίες από εκείνη τη βραδιά, μέσω του ρεπορτάζ του fayscontrol.gr:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπόθεση Folli Follie: Πρόσθετες εξασφαλίσεις συμφώνησαν να λάβουν οι τράπεζες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ώρα των εισαγγελέων για το σκάνδαλο των Folli Follie

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κύκλωμα με πολυτελή αυτοκίνητα και τουριστικά βαν στη Μύκονο πιάστηκε στα «δίχτυα» της ΑΑΔΕ



    ΣΧΟΛΙΑ