• Πολιτική

    Στον ανακριτή μάρτυρας-κλειδί για την απαγωγή του επιχειρηματία Λεμπιδάκη

    • NewsRoom
    Μιχάλης Λεμπιδάκης


    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

    Xθες, συνεχίστηκε η εξέταση των μαρτύρων με τον αδερφό του γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου και κατέθεσε στην αρμόδια ανακρίτρια.

    Την ίδια ώρα, οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Σύμφωνα, μάλιστα, με ασφαλείς πληροφορίες, εξετάζεται πολύ προσεκτικά η εμπλοκή και άλλων προσώπων στην υπόθεση απαγωγής, που κράτησε σε αμείωτη αγωνία για περισσότερους από έξι μήνες το πανελλήνιο.

    Έγκυρες πηγές ανέφεραν ότι οι Αρχές φέρονται να διερευνούν το ενδεχόμενο εμπλοκής στην απαγωγή και άλλων ατόμων, πέραν των όσων έχουν ήδη συλληφθεί και προφυλακιστεί. Συγκεκριμένα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να συμμετείχαν στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη 6 με 7 άτομα, εκτός εκείνων που βρίσκονται ήδη πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

    Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, το χρονικό σημείο που διανύουμε βρισκόμαστε εν αναμονή της άρσης απορρήτου τηλεφωνικών συνομιλιών. Ειδικότερα, έχουν ήδη υποβληθεί τα σχετικά αιτήματα άρσης απορρήτου για συγκεκριμένους αριθμούς τηλεφώνου. Από την εξέλιξη της εν λόγω πτυχής της υπόθεσης, εξάλλου, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν νέα στοιχεία, τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν τις Αρχές προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

    Χθες, ο αδερφός του 54χρονου επιχειρηματία έφτασε στα Δικαστήρια Ηρακλείου, κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο εν λόγω μάρτυρας, ο οποίος είναι από τους βασικούς της υπόθεσης, εμφανίστηκε στο γραφείο της ανακρίτριας, όπου κατέθεσε διεξοδικά όλα όσα γνωρίζει σχετικά με την επίμαχη υπόθεση.

    Στην ανακρίτρια έχει ήδη καταθέσει ο ίδιος ο απαχθείς επιχειρηματίας, ο οποίος είχε μεταβεί – επίσης κάτω από άκρα μυστικότητα – στο ανακριτικό γραφείο, στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου.

    Πηγή: neakriti.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ραγδαίες εξελίξεις για τον νεκρό φοιτητή από την Κάλυμνο: Τα σημαντικά ευρήματα από τις εξετάσεις



    ΣΧΟΛΙΑ