• Πολιτική

    Στη Βουλή δικογραφία κατά του Τσίπρα για το Μάτι

    • NewsRoom

    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φτάνει στη σύσκεψης ενημέρωσης που είχε με τους αρμόδιους υπουργούς, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, για τις πυρκαγιές που μαίνονται, στην Αττική, Δεύτερα 23 Ιουλίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ


    Στη Βουλή διαβιβάστηκε μια ακόμα δικογραφία για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των κυβερνητικών στελεχών για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Συγκεκριμένα, η μήνυση είναι κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και σύμφωνα με συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση υποβλήθηκε από κάτοικο της Πάτρας.

    Εκτός αυτού, στο κοινοβούλιο διαβιβάστηκε και δεύτερη δικογραφία σε βάρος του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Γιάννου Παπαντωνίου. Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα διαβιβάστηκε ογκώδης φάκελος για την υπόθεση των έξι φρεγατών. Στο νέο φάκελο εκτός από τον κ Παπαντωνίου αναφέρονται τα ονόματα του πρώην Υπουργού Οικονομίας Νίκου Χριστοδουλάκη, αλλά και του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Αλέξανδρου Καλαφάτη.

    Τέλος, τρίτη δικογραφία που έφτασε στην Βουλή σχηματίστηκε έπειτα από μήνυση που υπέβαλε η σύζυγος του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου σε βάρος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με αφορμή σε βάρος της αναφορές για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εισαγγελέας για τη βοήθεια στους πυρόπληκτους στο Μάτι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία από ΝΔ: Λάθη και παραλείψεις του υπουργείου Υγείας στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανέκρουσε πρύμναν η Δικαιοσύνη μετά την κατακραυγή για το Μάτι



    ΣΧΟΛΙΑ