• Πολιτική

    Συνεχίζεται το θρίλερ με τον φοιτητή στην Κάλυμνο: Νέα νεκροψία διέταξε ο Εισαγγελέας Εφετών

    • NewsRoom
    Νίκος Χατζηπαύλου-Κάλυμνος


    Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο του 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου, στην Κάλυμνο. Ο Εισαγγελέας Εφετών ζήτησε δεύτερη νεκροψία.

    Η πρώτη νεκροψία έδειξε πως ο 21χρονος σκοτώθηκε σε δυστύχημα και έμεινε τραυματισμένος και αβοήθητος για 36 ώρες, μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή.

    Η σορός του 21χρονου Νίκου αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα από τη Ρόδο στην Αθήνα, για τη δεύτερη νεκροψία.

    Το χρονικό του θρίλερ 

    Ο 21χρονος είχε εξαφανιστεί πριν από έξι μέρες. Η σορός του βρέθηκε πεσμένη ανάσκελα, γερμένη ελαφρά στο πλάι, ακριβώς κάτω από έναν αναρριχητικό βράχο, σε ένα σημείο που ορισμένοι υποστηρίζουν ότι θα μπορούσαν να έχουν εντοπίσει βοσκοί ή πεζοπόροι. Ωστόσο, οι αρχές εκτιμούν ότι η σορός του μεταφέρθηκε εκεί εξαιτίας των χειμάρρων που δημιούργησαν οι καταρρακτώδεις βροχές που εκδηλώθηκαν στην Κάλυμνο τις προηγούμενες ημέρες.

    Οι αρχές εκτιμούν ότι ο άτυχος Νίκος Χατζηπαύλου άφησε το ποδήλατό του και επιχείρησε να σκαρφαλώσει σε κάποιο βράχο. Στην προσπάθειά του έχασε την ισορροπία και έπεσε από κάποιο ύψος, χάνοντας τις αισθήσεις του, μέχρι που μιάμιση μέρα μετά, υπέκυψε στο μοιραίο.

    Ο Νίκος Χατζηπαύλου πήγε στην Κάλυμνο για να δει τη μητέρα του, που είναι καθηγήτρια μόνιμα διορισμένη στο νησί. Είχε σκοπό να περάσει μαζί της το Σαββατοκύριακο και να επιστρέψει στην Αθήνα, που ζούσε και σπούδαζε.

    Το πρωί της Κυριακής, 19 Νοεμβρίου, ξεκίνησε να πάει βόλτα με το ποδήλατό του. “Μαμά, πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω”, φαίνεται να  ήταν τα τελευταία του λόγια προς εκείνη. Μετά από μερικές ώρες, που ο 21χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωή, η μητέρα του ανησύχησε και έτρεξε στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή του, που δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ιατροδικαστής: Σε ατύχημα οφείλεται ο θάνατος του φοιτητή στην Κάλυμνο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάλυμνος: Από τι πέθανε ο 21χρονος φοιτητής – Έμεινε αβοήθητος για 36 ώρες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Έκρηξη σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στην Αθήνα (φωτογραφίες)



    ΣΧΟΛΙΑ