• Πολιτική

    Ανατροπή στο θρίλερ με τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη: Τι δείχνει νέο βίντεο-ντοκουμέντο

    • NewsRoom
    μεσολόγγι


    Ραγδαίες είναι τα τελευταία 24ωρα οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης μητέρας, Ειρήνης Λαγούδη, από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με τις αρχές, σε βίντεο που βρίσκεται στην κατοχή τους, η γυναίκα φαίνεται να σταματά σε βενζινάδικο και να γεμίζει με εύφλεκτο υλικό το μπιτόνι που βρέθηκε δίπλα της, στον τόπο της τραγωδίας.

    Βίντεο ντοκουμέντο το οποίο ήρθε στο φως, αλλάζει, όπως όλα δείχνουν, τα δεδομένα σε αυτή την υπόθεση που συγκλονίζει εδώ και μερικές εβδομάδες το πανελλήνιο.

    Στη συνέχεια φεύγει από κει και η επόμενη καταγραφή σε κάμερα ασφαλείας δείχνει τη γυναίκα κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα. Εκεί ήταν που εντοπίστηκε και την επόμενη μέρα νεκρή, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, έχοντας δίπλα της το ίδιο μπιτόνι που γέμισε από το πρατήριο.

    Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η γυναίκα ήταν «λουσμένη» με πετρέλαιο και το πίσω κάθισμα ήταν ποτισμένο με το εύφλεκτο υλικό. Παράλληλα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για αυτοκτονία, ο θάνατός της οφείλεται σε εισπνοή μεγάλης ποσότητας δηλητηριωδών αερίων (αιθάλη) που προήλθαν από την καύση πετρελαίου.

    Την Παρασκευή, μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο κατά αγνώστων κατέθεσαν την Παρασκευή οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της στις όχθες της Λίμνης Τριχωνίδας.

    Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση έχει περιπλακεί και μετά από τα στοιχεία που όπως υποστηείζει εντόπισε ο ιδιωτικός ερευνητής, Κώστας Σπύρου, που ερευνά την υπόθεση για λογαριασμό της οικογένειας της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία η Ειρήνη Λαγούδη είχε δανείσει χρηματικό ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ στο γιατρό με τον οποίο σχετιζόταν.

    Επίσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το Star, ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή Viber στο κινητό της τηλέφωνο. Σημειώνεται ότι η συσκευή της δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, ενώ η άτυχη γυναίκα φέρεται να είχε τηλεφωνήσει με ένα από τα παιδιά της λίγο πριν από τον τραγικό θάνατό της.

    Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι οι αρχές ερευνούν τους τηλεφωνικούς αριθμούς με τους οποίους είχε έρθει τελευταία σε επικοινωνία η γυναίκα, ενώ ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί γραπτό της μήνυμα στο οποίο ανέφερε τη φράση «κλείνω το κινητό και τέλος».

    Σημειώνεται ότι τόσο η οικογένεια όσο και ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσλάβει για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτους της, επιμένουν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε δολοφονία και όχι σε αυτοκτονία, όπως υπεδείκνυαν αρχικά οι σχετικές έρευνες.

    Ο γιατρός σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη πάντως, σε δηλώσεις του έχει υποστηρίξει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση του θανάτου της άτυχης μητέρας τριών παιδιών.

    «Δεν έχω καμία ανάμειξη, είμαι καθαρός», δήλωσε ο ίδιος. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ανέφερε πως «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους. Έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω σε όλα αυτά. Δεν έχω ορίσει δικηγόρο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εδώ είμαι στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή».

    Σύμφωνα με την κατάθεση του γιατρού, στο κινητό του ήρθε γραπτό μήνυμα από την 44χρονη που έλεγε: «Αγάπη μου θα τα πούμε στην άλλη ζωή» και από εκείνη τη στιγμή ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος. Ο ίδιος την αναζήτησε στο σπίτι της αλλά όταν είδε απ’ έξω το αυτοκίνητό της αποχώρησε.

    Τις τελευταίες ώρες πάντως, κυκλοφορούν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η γυναίκα βρέθηκε νεκρή με χειροπέδες μέσα στο αυτοκίνητό της: Οι πληροφορίες ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται από τις Αρχές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξέλιξη-σοκ: Αναγνωρίστηκαν τα δύο πρόσωπα που εκβίαζαν την Ειρήνη Λαγούδη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Φασούλας: «Ο γιος μου διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ύβρεις και καταγγελίες για νέο συμβόλαιο θανάτου στη δίκη για απόπειρα δολοφονίας Αντωνόπουλου



    ΣΧΟΛΙΑ