• Πολιτική

    Πολάκης κατά προέδρου ΠΟΕΔΗΝ: «Και μόνο που σε τρολάρω σου δίνω αξία, συνδικαλιστή της πλάκας»!

    • NewsRoom
    Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Μια νέα προσωπική επίθεση, στο γνωστό του ύφος, κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ μέσω του αγαπημένου του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, του Facebook, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

    Ο Παύλος Πολάκης με την ανάρτησή του επιχείρησε να απαντήσει στις καταγγελίες της Ομοσπονδίας για ψευδή ενημέρωση από τις Αρχές αναφορικά με τον αριθμό των εγκαυματιών που βρίσκονται στις εντατικές», αλλά και για τις τραγικές ελλείψεις σε κλίνες εντατικών.

    Ο Παύλος Πολάκης, χωρίς να αναφερθεί στις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για «λάθη και τις παραλήψεις», κάνει λόγο για λυσσώδεις, αντικυβερνητικές ανακοινώσεις ενώ προτείνει στον Μιχάλη Γιαννακό της ΠΟΕΔΗΝ να ανοίξει κανένα βιβλίο για την εντατική θεραπεία και τους εγκαυματίες.

    Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρει:

    «Προς πρόεδρο ΠΟΕΔΗΝ ,ΔΕ βοηθό-νοσηλευτή στο Δρομοκαΐτειο και εσχάτως “καθηγητή ” εντατικής θεραπείας στα ΜΜΕ :

    Άνοιξε κάνα βιβλίο εντατικής (πχ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Χ.Ρουσσος ή CURRENT THERAPY OF TRAYMA AND SURGICAL CRITICAL CARE ,Juan Asensio )την επόμενη φορά που θα θελήσεις να δώσεις “επιστημονικοφανη” βαρύτητα στις λυσσώδεις, αντικυβερνητικές και μόνο ,συνδικαλιστικές σου ανακοινώσεις !!
    ΑΝΟΙΞΕ και ΔΙΑΒΑΣΕ για τη φυσική ιστορία των εγκαυματιών (τι σου λέω τώρα..) και μέσα από ποιους μηχανισμούς και συστηματικές επιπλοκές, οι ασθενείς αυτοί επιβαρύνονται και μετά την πρώτη εβδομάδα νοσηλείας τους ,απαιτώντας τότε νοσηλεία σε ΜΕΘ…..
    και μην ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ (τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία ) ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κρύβει ασθενείς και τη βαρύτητα τους !!!!!!!!!!!!
    Άιντε ,γιατί και μόνο που σε τρολλάρω ,αξία που δεν έχεις σου δίνω ,συνδικαλιστή της πλάκας και “επιστήμονα” του καρναβαλιού και της χολέρας!!!!!»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΠΟΕΔΗΝ: 14 και όχι 6 οι εγκαυματίες σε ΜΕΘ και ΜΑΦ – Το υπ. Υγείας κρύβει στοιχεία



    ΣΧΟΛΙΑ