• Πολιτική

    Πεντάγωνο: Παραδέχεται για πρώτη φορά την ύπαρξη προγράμματος μελέτης UFO

    • NewsRoom
    Το κτήριο του αμερικανικού πεντάγωνου


    Για πρώτη φορά, το Πεντάγωνο παραδέχεται την ύπαρξη προγράμματος που μελετά την πιθανή ύπαρξη UFO.

    Όπως αποκαλύπτουν οι New York Times το project τύπου “X-files” με την επίσημη επωνυμία «Πρόγραμμα Ταυτοποίησης Απειλής Προηγμένης Αεροπλοϊας» στοίχισε τουλάχιστον 22 εκατομμύρια δολάρια στους Αμερικανούς φορολογούμενους. Ξεκίνησε το 2007 από μια ιδέα του τότε επικεφαλής της Γερουσίας, Δημοκρατικού γερουσιαστή της Νεβάδα Χάρι Ριντ κι ερευνούσε μαρτυρίες πιλότων μαχητικών και επιβατικών αεροσκαφών, που ανέφεραν ότι είδαν αεροσκάφη να κινούνται ή να αιωρούνται χωρίς ορατές ενδείξεις κάποιου συστήματος πρόωσης.

    Ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα τον περασμένο Αύγουστο δείχνει δύο μαχητικά αεροσκάφη του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού να κυνηγούν ένα λευκό οβάλ ιπτάμενο αντικείμενο που είχε μέγεθος επιβατικού αεροσκάφους ανοικτά του Σαν Ντιέγκο το 2004.

    Ο τρόπος που πετούσε το μυστηριώδες αεροπλάνο «αψηφούσε τους νόμους της Φυσικής», σύμφωνα με το Politico.

    Η χρηματοδότηση του “Advanced Aerospace Threat Identification Program” ολοκληρώθηκε -επισήμως τουλάχιστον- πριν από πέντε χρόνια, αλλά οι εργαζόμενοι σ’ αυτό μετακινήθηκαν σε άλλες θέσεις στο Πεντάγωνο και εξακολουθούν δοθείσης ευκαιρίας να ερευνούν μαρτυρίες και στοιχεία για μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Kepler 90: Η NASA ανακάλυψε ένα όμοιο ηλιακό σύστημα με το δικό μας (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ! Η NASA έκοψε τη live μετάδοση του Διεθνούς Σταθμού λόγω εμφάνισης UFO! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ