• Πολιτική

    Παραμένει το μυστήριο με τον θάνατο του Νίκου Χατζηπαύλου – Τι έδειξε η εξέταση του ιατροδικαστή

    • NewsRoom
    Νίκος Χατζηπαύλου-Κάλυμνος


    Ολοκληρώθηκε η πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή στη σορό του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος βρέθηκε το Σάββατο νεκρός στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

    Ο θάνατος  του 21χρονου φοιτητή παραμένει μυστήριο καθώς δεν έγινε δυνατό ο κ. Πάνος Κοτρέρσος, ιατροδικαστής της περιφέρειας Δωδεκανήσων, να διαπιστώσει με βεβαιότητα τα αίτια.

    Ωστόσο,  Πάνος Κοτρέτσος, διαπίστωσε ότι ο άτυχος φοιτητής δεν πυροβολήθηκε, παρά το γεγονός πως οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τραύμα στο κεφάλι που έμοιαζε με να προέρχεται από πυροβόλο όπλο. Αντίθετα, η σωρός φέρει πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα.

    Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε επίσης ότι το σημείο όπου βρέθηκε ο 21χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου δεν είναι το σημείο του εγκλήματος. Αλλού τον δολοφόνησαν και τον «πέταξαν» στο συγκεκριμένο σημείο.

    Επίσης, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο άτυχος φοιτητής φορούσε μόνο το ένα παπούτσι του, φόρμα κι ένα μπλουζάκι.

    Στο σώμα του εντοπίστηκαν επίσης «τσιμπήματα» από ζώα. Σημειώνεται ότι τρία μέτρα από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός, υπάρχει μια στάνη.

    Μετά την πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή, το πτώμα του άτυχου φοιτητή θα μεταφερθεί στη Ρόδο για να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή. Αυτή θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

    Η εκτίμηση του ιατροδικαστή πως το σημείο όπου βρέθηκε η σορός δεν είναι ο τόπος του εγκλήματος συνάδει με τα πρώτα στοιχεία που είχαν βρει από το Σάββατο οι αρχές. Στην Κάλυμνο έχει μεταβεί και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

    Η σορός του άτυχου Νίκου βρέθηκε ανάσκελα (με μία κλίση προς τα δεξιά). Έχει σημάδια πρόωρου τυμπανισμού και αρχή σήψης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μυστήριο με τη δολοφονία του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο



    ΣΧΟΛΙΑ