• Πολιτική

    Παπαγγελόπουλος για δηλώσεις Χατζηδάκη: «Παρανοϊκή και αποτυχημένη προσπάθεια στοχοποίησής μου»

    Δημήτρης Παπαγγελόπουλος


    «Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται» είναι η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, χαρακτηρίζοντας τα όσα είπε ο τελευταίος μια «παρανοϊκή προσπάθεια στοχοποίησής του».

    Με δήλωσή του ο κ. Παπαγγελόπουλος ξεκαθαρίζει πως τα όσα είπε δεν αφορούσαν την ποινική υπόθεση της Χρυσής Αυγής και αναφέρει:

    «Άλλη μια ανόητη, απελπισμένη, παρανοϊκή και αποτυχημένη προσπάθεια στοχοποίησής μου. Εγώ στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής αναφέρθηκα σε πογκρόμ συλλήψεων επιχειρηματιών που έγιναν από την προηγούμενη Κυβέρνηση για επικοινωνιακούς λόγους. Ουδεμία αναφορά έκανα για διώξεις πολιτικών. Είναι προφανής λοιπόν η παραποίηση των λόγων μου. Αλλά όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Η “άγνωστη” φωνή που έδινε εντολές σε εισαγγελέα, θα στοιχειώνει για πολύ καιρό ακόμη κάποιους στη Νέα Δημοκρατία».

    Η νέα πολιτική κόντρα ξέσπασε μετά τη χθεσινή τοποθέτηση του κ. Παπαγγελόπουλου στην επιτροπή για το πόθεν έσχες.

    Ο υπουργός αναφέρθηκε «σε συλλήψεις με εντάλματα επιχειρηματιών κατά τη διάρκεια της θητείας της προηγούμενης κυβέρνησης».

    Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κατηγόρησε τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης ότι «λειτουργεί ουσιαστικά ως συνήγορος υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής στην εν εξελίξει δίκη», θεωρώντας ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφερόταν στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κλυδωνίζεται η κυβέρνηση: Παραιτήθηκε ο Νίκος Κοτζιάς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στήριξη Παπαγγελόπουλου σε Πολάκη: Παρεξηγήθηκε η τοποθέτησή του – Εκφράστηκε με «μπρουτάλ τρόπο»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της ΝΔ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης-Όλα τα ονόματα



    ΣΧΟΛΙΑ