• Πολιτική

    Πάγκαλος: Ερντογάν και Καμμένος έχουν το ίδιο ψώνιο

    • NewsRoom
    Θεόδωρος Πάγκαλος

    Θεόδωρος Πάγκαλος


    Αντίθετος με την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα αυτήν την περίοδο είναι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, καθώς όπως υποστήριξε: «να είναι το διεθνές κλίμα περί την Τουρκία ευνοϊκότερο για την ίδια και επομένως και για εμάς».

    Ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, σε ερώτηση για το τι θέματα μπορεί να θέσει και τι μπορεί να κερδίσει η Ελλάδα την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, απάντησε: «Δεν έχει θέματα η Ελλάδα. Το θέμα της Ελλάδας είναι ένα, να μας αφήσει ήσυχους η Τουρκία, να μην μας ενοχλεί».

    «Η Τουρκία πριν από λίγα χρόνια δεν έθετε θέμα Θράκης, τώρα θα θέσει θέμα Θράκης και θα πάει εκεί ο Ερντογάν. Για πρώτη φορά ένας πρόεδρος της Τουρκίας πάει στη Θράκη», τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

    «Τουλάχιστον, θα μπορούσαμε να τον στείλουμε πρώτα στη Θράκη και να έρθει μετά στην Αθήνα, ώστε να του πούμε “αρρώστησε ο Τσίπρας, ματαιώνεται η υπόλοιπη επίσκεψη και αναβέλλεται για αργότερα”, αναλόγως με το τι θα είχε γίνει στη Θράκη», σχολίασε ο πρώην υπουργός. Μάλιστα, δήλωσε βέβαιος πως ο Τούρκος πρόεδρος θα ασχημονήσει. «Μα, δεν μπορεί να μην ασχημονήσει, είναι ο πρόεδρός τους», είπε χαρακτηριστικά.

    «Οι αδιάλλακτοι τουρκόφωνοι και τουρκίζοντες μουσουλμάνοι της Θράκης θα πανηγυρίσουν σαν να έμπαινε ένας Έλληνας απελευθερωτής στην Κωνσταντινούπολη», είπε ο Πάγκαλος και συνέχισε, αναφερόμενος στον Τούρκο πρόεδρο: «Αυτός ο άνθρωπος έχει ψώνιο, ανάλογο με τον Πάνο Καμμένο, ντύνεται, τον υποδέχονται φρουρές».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε συγκέντρωση κατά της πώλησης της ΔΕΗ (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοναδικός Αρκάς: Πώς σχολίασε το κλείσιμο της αξιολόγησης (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημοσκόπηση ProRata: Στις 8,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ