• Πολιτική

    Όταν ο Τσοχατζόπουλος είχε πέσει θύμα επίθεσης από τον Στεφανάκο

    • NewsRoom
    Άκης Τσοχατζόπουλος

    Άκης Τσοχατζόπουλος


    Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε απασχολήσει τον Αύγουστο του 2016 τα μέσα όταν κατηγορήθηκε ότι ξυλοκόπησε τον Άκη Τσοχατζόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού. Θύμα επίθεσης από τον Στεφανάκο φέρεται να είχε πέσει λοιπόν ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος,ενώ όπως είχε  αναφέρει τότε ο δικηγόρος του κ. Τσοχατζόπουλου, για το επεισόδιο, είχε γίνει αναφορά στη διεύθυνση και την εισαγγελία των φυλακών και στο υπ. Δικαιοσύνης. Επί της ουσίας, ο δικηγόρος του Α. Τσοχατζόπουλου είχε διαψεύσει τις πληροφορίες περί “ξυλοδαρμού” και έκανε λόγο για ένα απλό περιστατικό.Και ο συνήγορος του Βασίλη Στεφανάκου, είχε διαψεύσει το δημοσίευμα, το οποίο χαρακτηρίζει “λιβελλογράφημα” και “ρυπαρογράφημα”.

    Τι είχε δηλώσει για το περιστατικό ο Στεφανάκος

    «Δεν τον άγγιξα. Δεν θα χτυπούσα ηλικιωμένο» ήταν οι δηλώσεις του βαρυποινίτη. Ο Βασίλης Στεφανάκος σημείωνε για το περιστατικό χωρίς ουσιαστικά να το δέχεται «Λογοφέραμε αλλά δεν τον άγγιξα. Δεν θα χτυπούσα ποτέ έναν ηλικιωμένο άνθρωπο. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να είναι ενοχλητικός».

    Σχετικά με τη μεταφορά του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο νοσοκομείο, ο Βασίλης Στεφανάκος, είχε υποστηρίξει: «Αυτά είναι αστεία και μόνο που ακούγονται. Το ίδιο βράδυ ο Άκης τριγυρνούσε μέσα στην πτέρυγα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βασίλης Στεφανάκος: Τι είχε δηλώσει για τους βαρυποινίτες και τον Χρ. Ξηρό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποίος ήταν ο Βασίλης Στεφανάκος που δολοφονήθηκε στο Χαϊδάρι



    ΣΧΟΛΙΑ