• Top Stories

    Ο Ψαριανός, ο Κουβέλης, τα σκ@τ@ και η Βασίλισσα Ελισάβετ


    Φαίνεται πως η φιλία του Γρηγόρη Ψαριανού με τον Φώτη Κουβέλη έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Μόλις δύο ημέρες πριν από την έλευση του νέου έτους, ο βουλευτής του Ποταμιού και, παλαιότερα, της ΔΗΜΑΡ, επέλεξε να ευχηθεί στον παλιό του πολιτικό σύντροφο, με έναν μάλλον καυστικό τρόπο…

    Ειδικότερα, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη διάλυση της προ-προηγούμενης Βουλής, λόγω της μη υπερψηφίσης του Σταύρου Δήμα ως Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Ψαριανός, χρησιμοποιώντας το δεύτερο λογαριασμό που έχει, με το ψευδώνυμο Λουκάς Σιδηρόπουλος, έγραψε στο Facebook: «Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, ο Κύριος Φώτης Κουβέλης μας έριξε στον κουβά με τα Σκατά. Χρόνια πολλά».

    Το σχόλιό του αυτό, το ανέβασε με μια πειραγμένη φωτογραφία, όπου εμφανίζεται το κεφάλι του ιδρυτή της ΔΗΜΑΡ στο σώμα της βασίλισσας Ελισάβετ!

    Ο Γρηγόρης Ψαριανός είχε, τότε, υπερψηφίσει στον Σταύρο Δήμα, αντίθετα με τη ΔΗΜΑΡ και τον Φώτη Κουβέλη, που καταψήφισαν, οδηγώντας τη χώρα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και στην πρώτη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ.

    elisavet-KOUVELIS



    ΣΧΟΛΙΑ