• Πολιτική

    Ο πόλεμος των Συνεδρίων: Πώς απαντά ο Τσίπρας στο συνέδριο της ΝΔ

    • NewsRoom


    Κανένα σκοπό να αφήσει τη Νέα Δημοκρατία να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της δημοσιότητας δεν έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έσπευσε τις ημέρες του 11ου Συνεδρίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διοργανώσει εκτάκτως το δικό του διήμερο περιφερειακό συνέδριο για τη Δυτική Αττική.

    Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας συγκάλεσε αυτή την ώρα συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του οργάνου σχετικά με τις επαφές του στη Σύνοδο Κορυφής και τις εξελίξεις στην αξιολόγηση και το προσφυγικό. Την ίδια ώρα, η υπουργός Εργασίας αποφάσισε να ανακοινώσει μέσω συνέντευξής της στην ΕΡΤ, των ώρα της έναρξης του συνεδρίου της ΝΔ, την πρόθεση του υπουργείου να χορηγήσει εφάπαξ επίδομα 400 ευρώ σε νέους άνεργους που δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, με τον Αλέξη Τσίπρα να εκφράζει δημοσίως την ικανοποίησή του.

    Από το 8ο Περιφερειακό Συνέδριο Ανάταξης Δυτικής Αττικής, το οποίο διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής και του υπουργείο Οικονομικών θα περάσει σύσσωμη η κυβέρνηση. Το συνέδριο θα κλείσει με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα το απόγευμα της Κυριακής.

    Υπενθυμίζεται πως την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί, με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, το 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλ. Τσίπρας: Πράξη που χαρίζει ελπίδα στους άνεργους νέους ο μποναμάς των 400 ευρώ!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Στόχος μας να ενώσουμε το λαό (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Η εγκληματική κυβέρνηση της ρεμούλας και της απατεωνιάς» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ