• Πολιτική

    Το σπίτι που έκανε θραύση στο Airbnb στα Χανιά δεν ήταν καν σπίτι! (pics)

    • NewsRoom


    Θραύση και στα Χανιά κάνει το φαινόμενο Airbnb, εδώ και περίπου δυο χρόνια, σε βαθμό μάλιστα που να μη βρίσκει πλέον κανείς σπίτι για να νοικιάσει με κανονικό συμβόλαιο.

    Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα flashnews, οι Χανιώτες εκμεταλλεύτηκαν οποιοδήποτε χώρο διέθεταν προκειμένου να ενισχύσουν τα εισοδήματά τους, φιλοξενώντας τουρίστες που ήθελαν να συνδυάσουν την οικονομική διαμονή με τις φυσικές ομορφιές του τόπου.

    Ένας Χανιώτης, όμως, αποδείχτηκε πιο ευρηματικός από τους άλλους, καθώς ούτε χρειάστηκε να ξεσπιτωθεί, ούτε να επισκευάσει κανένα σπίτι, αλλά κατάφερε να μισθώσει ένα μικρό χώρο, στην πίσω αυλή του σπιτιού του, έναντι 25 ευρώ την ημέρα.

    Ένα τροχόσπιτο, για δύο μήνες, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, κατάφερε, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας,  να «σαρώσει» άλλα καταλύματα που μισθώνονται με τον ίδιο τρόπο στην περιοχή και να έχει πληρότητα 100%.

    Ο ευφάνταστος Χανιώτης αξιοποίησε τη θέα που προσφέρει η περιοχή και η κύρια κατοικία του και οι “ανέσεις” του καταλύματος μεταφέρθηκαν εκτός του “τροχόσπιτου”, αγναντεύοντας την θάλασσα…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σπίτια από… χρυσάφι: Όταν το ενοίκιο φτάνει τα 42.000 ευρώ/μήνα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κινέζοι «μπουκάρουν» στα Εξάρχεια – 100 διαμερίσματα απέκτησε Ασιάτης επενδυτής

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέκρωσαν οι ενοικιάσεις από τα Airbnb

     



    ΣΧΟΛΙΑ