• Πολιτική

    Νέο βίντεο από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για το Σκοπιανό: Η κυβέρνηση πουλάει τη χώρα (video)

    • NewsRoom
    Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής «Πλεύση Ελευθερίας»

    Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής «Πλεύση Ελευθερίας»


    Συνεχίζει την τακτική των επιθετικών βίντεο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αυτή τη φορά για το «καυτό» ζήτημα του Σκοπιανού. Όπως λέει, η κυβέρνηση «δεν μπορεί να προστατεύσει τη Μακεδονία και την Ελλάδα», ενώ παρουσιάζει τη θέση της Πλεύσης Ελευθερίας για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

    «Η σημερινή κυβέρνηση πουλάει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το νερό, το αεροδρόμιο, πουλάει ολόκληρη τη χώρα. Φυσικά δεν μπορεί να προστατεύσει τη Μακεδονία και την Ελλάδα» λέει η κυρία Κωνσταντοπούλου.

    Κάνει ακόμα αναφορές στις γερμανικές αποζημιώσεις, τους πλειστηριασμούς αλλά και τη συνέντευξη της συντρόφου του πρωθυπουργού την οποία χαρακτηρίζει «στημένη» προσθέτοντας ότι έγινε για να μετατρέψει τη θλιβερή δικαιολογία για ξεπούλημα και προδοσία σε προεκλογικό σύνθημα.

    «Η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει την εδαφική ακεραιότητα θα την παραδόσει κι αυτήν. Κάθε φορά που καταλύθηκε η δημοκρατία στη χώρα οι συνέπειες ήταν δραματικές» σημειώνει επίσης η πρώην πρόεδρος της Βουλής και προσθέτει: είτε περιληφθεί είτε δεν περιληφθεί ο όρος Μακεδονία είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα παραχωρήσει ό,τι της ζητηθεί ως αντάλλαγμα για να παραμείνει στην εξουσία».

    Όσο για τη θέση της Πλεύσης Ελευθερίας για το Σκοπιανό η κυρία Κωνσταντοπούλου τονίζει: Δεν εκχωρούμε πόντο από τα σύνορά μας, καμία διαπραγμάτευση για τη χρήση του όρου Μακεδονία μέχρι να αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα.

    Δείτε το video:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΝΕΛ: «Όχι» στη χρήση του ονόματος «Μακεδονία»

     



    ΣΧΟΛΙΑ