• Πολιτική

    Νέα επίθεση Δ. Καμμένου στον ΣΥΡΙΖΑ: «Κουλή» η δήλωση Κούλογλου

    • NewsRoom
    Δημήτρης Καμμένος


    Δριμύτατη επίθεση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, σχολιάζοντας τη θέση του ότι «μετά τον Αύγουστο που τελειώνει το μνημόνιο» χωρίζουν οι δρόμοι των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης.

    Μιλώντας, στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος έφθασε στο σημείο να κάνει λογοπαίγνια με το επώνυμο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου και χαρακτήρισε «κουλή» τη δήλωσή του περί τέλους του γάμου ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το τέλος του Μνημονίου το προσεχές καλοκαίρι. «Τι εννοεί δηλαδή, ότι θα πάμε σε εκλογές τον Αύγουστο;» διερωτήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος πρότεινε στον Αλέξη Τσίπρα να συνετίσει τον ευρωβουλευτή του καθώς τέτοιες δηλώσεις του «δημιουργούν πρόβλημα στην οικονομία».

    Ο κ. Καμμένος διαμαρτυρήθηκε γενικά για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνουν τη δυσφορία τους με τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ. «Αν νιώθεις εξαναγκασμένος σε μια σχέση, έχεις δύο δρόμους, ή σηκώνεσαι και φεύγεις, ή όπως το λέει και ο λαός “σκας και κολυμπάς”» είπε χαρακτηριστικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Κούλογλου «καρφώνει» τον Στουρνάρα σε Ντράγκι για Novartis: «Διαφυλάξτε το κύρος σας»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη για τον Δημήτρη Καμμένο – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκοπιανό: Γιατί ο Μητσοτάκης δεν είδε καν τον Κοτζιά. Το παρασκήνιο



    ΣΧΟΛΙΑ