• Πολιτική

    Νέα ένταση έξω από τη Βουλή: Διαδηλωτές επιτέθηκαν σε αυτοκίνητα βουλευτών

    Βουλή

    Η Βουλή των Ελλήνων


    Νέα ένταση έξω από τη Βουλή, μετά το τέλος της ψηφοφορίας για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ΑΝΤ1, ομάδα επιτέθηκε με ρόπαλα σε αυτοκίνητα βουλευτών.

    Πιο συγκεκριμένα, oμάδα 30 διαδηλωτών πριν επιτέθηκε σε οχήματα βουλευτών που αποχωρούσαν από την κεντρική πύλη επί της Βασιλίσσης Σοφίας, αποκαλώντας τους «προδότες».

    Νωρίτερα, μέρος αυτών των διαδηλωτών επιχείρησε να εισβάλει στη Βουλή από την κεντρική είσοδο στη Βασιλίσσης Σοφίας. Τους περισσότερους τους σταμάτησαν οι αστυνομικοί στο φυλάκιο εισόδου, αλλά τουλάχιστον ένα άτομο έφθασε μέχρι το προαύλιο στο πίσω μέρος της Βουλής, από την είσοδο των υπουργών, φωνάζοντας «Πουλήσατε τη Μακεδονία». Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, ενώ για προληπτικούς λόγους η φρουρά της Βουλής έκλεισε τις πύλες του κεντρικού κτιρίου.

    Σημειώνεται πως τις τελευταίες ώρες επικρατεί, κατά διαστήματα, ένταση μεταξύ των διαδηλωτών που διαμαρτύρονται για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ έξω από τη Βουλή και των δυνάμεων των ΜΑΤ, οι οποίοι προσπάθησαν αρκετές φορές να διαλύσουν τη συγκέντρωση.



    ΣΧΟΛΙΑ