• Πολιτική

    ΝΔ: Ας εξηγήσει ο κ. Τσίπρας γιατί τις προηγούμενες μέρες τοποθέτησε επικεφαλής των Υπηρεσιών κομματικά πρόσωπα

    • NewsRoom
    Νέα Δημοκρατία ΝΔ


    Ως μια «ενθαρρυντική» κίνηση, παρά την καθυστέρηση, χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) την «υιοθέτηση», όπως αναφέρει, από τον πρωθυπουργό «της ανάγκης σύστασης ενός νέου οργάνου Πολιτικής Προστασίας με στελέχη που θα επιλεγούν με αξιοκρατικά κριτήρια.

    Ωστόσο, η ΝΔ στρέφει τα πυρά της κατά του πρωθυπουργού, καθώς μόλις τις προηγούμενες ημέρες είχε επιλέξει να τοποθετήσει ως επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας καθώς και της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας πρόσωπα που, σύμφωνα με την Νέα Δημοκρατία, το κύριο προσόν τους ήταν «η κομματική τους προσήλωση στον ΣΥΡΙΖΑ».

    Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει: 

    «Είναι ενθαρρυντικό που ο πρωθυπουργός, έστω και με καθυστέρηση, υιοθέτησε την αυτονόητη ανάγκη σύστασης ενός νέου οργάνου Πολιτικής Προστασίας με στελέχη που θα επιλεγούν με αξιοκρατικά κριτήρια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού και προσθέτει:

    «Αν αυτή, ωστόσο, είναι η βούληση του κ. Τσίπρα, ας εξηγήσει γιατί μόλις τις προηγούμενες μέρες τοποθέτησε ως νέους επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας πρόσωπα που έχουν να επιδείξουν ως σημαντικότερο προσόν τους την κομματική τους προσήλωση στο ΣΥΡΙΖΑ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κυβερνητικές εξαγγελίες και υποσχέσεις πάνω από μνήματα και αποκαΐδια



    ΣΧΟΛΙΑ