• Πολιτική

    Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης είναι ηθικός αυτουργός της επίθεσης στον Πέτρο Κωνσταντινέα!

    • NewsRoom
    Πέτρος Κωνσταντινέας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

    Πέτρος Κωνσταντινέας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ


    Επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει το Μαξίμου, περνώντας στην αντεπίθεση για την κριτική λόγω του προσφυγικού και των ερωτημάτων για την κατάληξη των κονδυλίων της ΕΕ για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

    Το Μαξίμου κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη για λαϊκισμο, κατηγορώντας τον ως «ηθικό αυτουργό μιας κατά συρροή κίτρινης δημοσιογραφίας». Παράλληλα, το Μαξίμου φτάνει να κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ ως ηθικό αυτουργό και για την επίθεση ακροδεξιών στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα!

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο κ. Μητσοτάκης είναι «ηθικός αυτουργός της μαύρης προπαγάνδας, αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε η φασιστική επίθεση σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ».

    Αναλυτικά το non paper Μαξίμου:

    «Η αναπαραγωγή της συκοφαντικής αθλιότητας του «Φιλελεύθερου» από τον κ. Μητσοτάκη, απλώς αποδεικνύει για άλλη μια φορά, την αθεράπευτη ροπή του προς τον λαϊκισμό. Τη στιγμή που η χώρα πληρώνει από το υστέρημά της, για να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη προσφυγική κρίση της Ευρώπης μετά τον πόλεμο, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει τη λάσπη, αντί να προσφύγει στον εισαγγελέα, αν πιστεύει και στο ελάχιστο όσα ως αρχισυντάκτης μιας τοξικής εφημερίδας «αποκαλύπτει».

    Ο αρχηγός της ΝΔ είναι ηθικός αυτουργός μιας κατά συρροή κίτρινης δημοσιογραφίας, η οποία υποβιβάζει την ενημέρωση σε συκοφαντική επιχείρηση. Είναι όμως και ηθικός αυτουργός της μαύρης προπαγάνδας, αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε η φασιστική επίθεση σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

    Προφανώς, όσο ξεφουσκώνουν οι αυταπάτες του για τους συσχετισμούς στην κοινωνία, τόσο θα πρέπει να περιμένουμε ότι θα φουσκώνει ο λαϊκισμός, το κύμα λάσπης, και η ακροδεξιά πόλωση από τον ίδιο, και την ακροδεξιά παρέα, που έχει εγκαταστήσει στην κορυφή της ΝΔ».

    Η απάντηση Νέας Δημοκρατίας

    «Στο Μαξίμου βρίσκονται πια σε διαρκές παραλήρημα» τονίζει η ΝΔ σχολιάζοντας το non paper για τη δήλωση Μητσοτάκη.

    Πηγές της ΝΔ προσθέτουν πως «πραγματικά αξίζει όλοι οι πολίτες να διαβάσουν το σημερινό non paper μιας non paper κυβέρνησης».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συλλήψεις για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή Πέτρου Κωνσταντινέα
     
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Ντροπή για τη χώρα η Μόρια – Θα έρθει στο φως το πού κατέληξαν τα 1,6 δισ. ευρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καμμένος: «Fake news» ότι «φάγαμε» κονδύλια 1,6 δισ. ευρώ, «χωρίς εμάς οι πρόσφυγες θα έμεναν νηστικοί» 



    ΣΧΟΛΙΑ