• Πολιτική

    Λεβέντης: Ο Τσίπρας για να μείνει στην εξουσία μπορεί να πουλήσει και την Ακρόπολη

    • NewsRoom
    Διασωληνώθηκε ξανά ο Βασίλης Λεβέντης

    Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων


    Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε το πρωί της Κυριακής ο Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι προκειμένου να μείνει στην εξουσία λίγο ακόμα ο πρωθυπουργός μπορεί να πουλήσει ακόμα και την Ακρόπολη.

    «Οι άνθρωποι που νιώθουν ότι δεν θα επανεκλεγούν θα κάνουν τα πάντα» είπε με νόημα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

    Και συνέχισε λέγοντας πως: «Ο κίνδυνος για την Ελλάδα είναι ο Τσίπρας με την αρχομανία του και την εμμονή του σε πράγματα που δεν γίνονται.»

    Στο στόχαστρο του κ. Λεβέντη βρέθηκαν και οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Φώφη Γεννηματά. Για τον πρόεδρο της ΝΔ, ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι «αποτελεί κίνδυνο με την αλαζονία του ότι η αυτή η οικογένεια βγάζει πρωθυπουργούς», ενώ για την κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι «της γίνεται δημοσκοπική προώθηση για να γίνει δεκανίκι του Μητσοτάκη. Πέστε μου ένα άτομο καινούργιο που πάει στο ΠΑΣΟΚ».

    Όσον αφορα, την επίσκεψη Ερντογάν απέδωσε τις προκλήσεις του στα προβλήματα που έχει στο εσωτερικό της χώρας προσθέτοντας ότι «ο Τούρκος καταλαβαίνει μόνο αν πάρουμε τα μαχητικά F-35».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Στον ανακριτή τα στελέχη που τους έχουν ασκηθεί διώξεις για την Stem Health

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερντογάν: Το video που επιβεβαιώνει το «μίνι» διπλωματικό επεισόδιο στην Κομοτηνή



    ΣΧΟΛΙΑ