• Πολιτική

    Κώστας Καραμανλής: Ο κ.Τσίπρας συνθλίβεται ανάμεσα στον Καμμένο και τον Φίλη

    • NewsRoom
    O υπουργός Υποδομών και μεταφορών Κώστας Καραμανλής δίπλα από το γραφείο του

    Κώστας Αχ. Καραμανλής, υπουργός Υποδομών και Μεταφορών


    Πυρά κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, κληθείς να σχολιάσει σε ραδιοφωνική συνέντευξη τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της πώλησης οπλικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

    “Ο κ. Τσίπρας συνθλίβεται ανάμεσα στον κ.Καμμένο και τον κ.Φίλη. Ανάμεσα στον κυβερνητικό του εταίρο και την εσωκομματική του αντιπολίτευση. Βόμβες και εσωτερικά πυρά εκτοξεύονται από τον κ.Φίλη, από τον κ.Κυρίτση και από την ομάδα των 53.” σημείωσε μεταξύ άλλων ο “γαλάζιος” βουλευτής.

    Ο κ. Καραμανλής ερωτηθείς για τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης σχετικά με το θέμα της ΠΓΔΜ επεσήμανε “το κάθε υπεύθυνο κράτος μπαίνει σε μια διαπραγμάτευση με τις εθνικές του θέσεις. Θέματα εξωτερικής πολιτικής δεν μπορεί να τα συζητάμε στο πεζοδρόμιο” και συμπλήρωσε

    “Υπάρχουν πρόσωπα σε υπεύθυνες θέσεις που δεν δείχνουν την απαραίτητη υπευθυνότητα. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης –και μάλιστα εν μέσω διαπραγμάτευσης- και να αποκαλεί τη γειτονική χώρα «Μακεδονία». Γιατί; Τώρα βρήκε να κάνει τον έξυπνο; Δυστυχώς έδειξε πολύ μεγάλη ανευθυνότητα. Ξέρετε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το είχε πει πολύ ωραία, είχε πει ότι η εντός εισαγωγικών «εξυπνάδα» των Ελλήνων συνήθως εμφανίζεται σε θέματα εξωτερικής πολιτικής. Θα πρότεινα, λοιπόν, λίγη αυτοσυγκράτηση και καλό είναι ο κ.Μπουτάρης να ασχολείται με τα του οίκου του και όχι με θέματα εξωτερικής πολιτικής”

    Ο κ. Καραμανλής εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός σχετικά με τον προϋπολογισμό του 2018 που κατέθεσε η κυβέρνηση σημειώνοντας ότι “βλέπουμε έναν προϋπολογισμό ο οποίος φέρνει νέα μέτρα 1,9 δισ. ευρώ. Και αυτά προστίθενται στα πολλά δισ. μέτρων που έχουν πάρει ο κ.Τσίπρας και ο κ.Καμμένος τα τελευταία τρία χρόνια και ο λογαριασμός έχει πλέον ανέβει στα 15 δισ. Και βλέπουμε και κυνικές δηλώσεις Υπουργών εναντίον της μεσαίας τάξης”

    Κλείνοντας ο “γαλάζιος” τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών τόνισε ότι ” σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, αν δεν είχε ανατραπεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα το ΑΕΠ της χώρας δεν θα ήταν 175 δισ. αλλά πάνω από 200 δισ. Άρα, πέρα από τα 15 δισ. μέτρα που έχει πληρώσει όλος ο ελληνικός λαός, έχουμε χάσει και περίπου 30 δισ. του ΑΕΠ μας”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σπυράκη: Τη Δευτέρα ο Καμμένος θα κληθεί να απαντήσει τέσσερα σοβαρά ερωτήματα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρίση πανικού στο Μαξίμου βλέπουν στην Πειραιώς σχετικά με την υπόθεση Καμμένου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα χτυπήματα από Φίλη και Κυρίτση σε Καμμένο: «Να ακυρωθεί η πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία»

     



    ΣΧΟΛΙΑ