• Πολιτική

    ΚΙΝΑΛ: Ο Τσίπρας επέλεξε τον Σκουρλέτη για να διαχεριστεί την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ως γραμματέας

    • NewsRoom
    Γεννηματά

    Η πρέοδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατά τη δευτερολογία της στην τρίτη μέρα του συνέδριου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Κυριακή 2 Ιουλίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές


    Έντονη κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε το Κίνημα Αλλαγής, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για παιχνίδια μακριά από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Παράλληλα, αναφορικά με την πρόταση του πρωθυπουργού για τη θέση του Γραμματέα του κόμματος, το ΚΙΝΑΛ σχολιάζει πως ο πρωθυπουργός  επέλεξε τον Πάνο Σκουρλέτη «για να διαχειριστεί την ήττα που έρχεται»

    «Ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε εσωκομματικές ανακατατάξεις για να ξεπεράσει τα προβλήματα του. Απομάκρυνε από την κυβέρνηση τον κ.Σκουρλέτη για να διαχειριστεί μετά την καταστροφή στο Μάτι , την ήττα που έρχεται ως γραμματέας, αναφέρει η ανακοίνωση του Κινήματος.

    «Παιχνίδια μακριά από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Κανείς δεν ξεχνά τη ζημιά που ο ίδιος προκάλεσε στην χώρα. Ό,τι και να πει, ό,τι και να κάνει, έχει πια τελειώσει», καταλήγει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τον Πάνο Σκουρλέτη πρότεινε για γραμματέα του κόμματος στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έντονες ζυμώσεις στο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει ανασχηματισμού-Κλειδώνουν σήμερα οι αλλαγές στο κόμμα



    ΣΧΟΛΙΑ