• Πολιτική

    Και για παιδική πορνογραφία κατηγορείται ο «ανάπηρος» βιαστής της Δάφνης


    Πορνογραφικό υλικό με θύματα ανήλικα παιδιά είχε στην κατοχή του ο 52χρονος, στα χέρια του οποίου μια 22χρονη φοιτήτρια έζησε εφιαλτικές στιγμές τον περασμένο Μάιο.

    Πλέον ο μεσήλικας με τα σοβαρά προβλήματα όρασης αντιμετωπίζει ακόμα μία κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος. Σε βάρος του ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για παιδική πορνογραφία. Ήδη βρίσκεται στη φυλακή για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση της φοιτήτριας.

    Μετά από εξέταση στο βιντεοσκοπημένο υλικό από τις κάμερες και το σκληρό δίσκο υπολογιστή που εντόπισε η αστυνομία στο ημιυπόγειο κολαστήριο της Δάφνης, εντοπίστηκε και υλικό με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά.

    Ο 52χρονος κλήθηκε και προσήχθη σήμερα στην ανακρίτρια για να δώσει νέα απολογία. Ζήτησε όμως και πήρε προθεσμία για το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης.

    Αρχές Μαΐου αστυνομικοί εισέβαλαν στο ημιυπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης και βρήκαν την φοιτήτρια δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη. Οι γονείς της ήταν εκείνοι που ανήσυχοι για την εξαφάνιση της κόρης τους έστειλαν την αστυνομία στο σπίτι όπου γνώριζαν ότι το τελευταίο διάστημα, η κόρη τους βοηθούσε έναν άνδρα με αναπηρία.

    Στην πρώτη απολογία του ο 52χρονος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και είχε κριθεί προφυλακιστέος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ο «τυφλός» βιαστής της Δάφνης κατέθεσε αίτηση για να βγει από τη φυλακή!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δάφνη: Αυτό είναι το υπόγειο – βασανιστήριο του 52χρονου τυφλού βιαστή (pics – video)



    ΣΧΟΛΙΑ