• Πολιτική

    Κατά της παραπομπής Σαλμά ο Καμμένος, να μη συμπεριληφθούν Σαμαράς-Πικραμμένος ζήτησε ο Λεβέντης

    • NewsRoom
    Καμμένος

    Πάνος Καμμένος, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας


    Στην απόφαση να ψηφίσει κατά της παραπομπής του Μάριου Σαλμά στη προανακριτική για τη Novartis κατέληξε, όπως αποκάλυψε, ο  πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός ΕΘνικής ‘Αμυνας, Πάνος Καμμένος. 

    Όπως είπε, έτσι θα διευκολύνει τον κ. Σαλμά να καταθέσει ως μάρτυρας όσα γνωρίζει για την υπόθεση Novartis, και εδώ, και στις ΗΠΑ.

    Παράλληλα, «να μην συμπεριληφθούν τα ονόματα των δύο πρώην πρωθυπουργών» στη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης λέγοντας ότι «δεν είναι τιμή για τη χώρα να σχολιάζει όλος ο κόσμος ότι δύο πρώην πρωθυπουργοί εμπλέκονται στο σκάνδαλο».

    λεβέντης

    Ο κ. Λεβέντης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό τόνισε «αν πιστεύει ο κ. Τσίπρας ότι αυτό θα τον βοηθήσει στις εκλογές είναι λάθος» και του πρότεινε να το ξανασκεφθεί μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας και να βγάλει τα ονόματα των δύο πρώην πρωθυπουργών.

    Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπεραμυνόμενος της άποψής του είπε ακόμη: « Να ξέρει ο πρωθυπουργός πως ό,τι κάνει τώρα για τους αντιπάλους του θα το βρει μπροστά του για τον εαυτό του».

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί δεν εκφώνησε ομιλία ο Θεοδωράκης – Με δικό τους ψηφοδέλτιο Ποτάμι και ΔΗΣΥ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Εσείς κύριε Τσίπρα θα τελειώσετε πολιτικά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλέξης Τσίπρας: «Εμείς είμαστε από άλλο υλικό, δεν τρομάζουμε» 

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ