• Πολιτική

    Ηράκλειο: Είχε κάνει 13 διαρρήξεις Ι.Χ. και αγορές 1500 ευρώ με κλεμμένη κάρτα

    • NewsRoom
    Σε τακτικό ανακριτή την Τετάρτη οι επτά αστυνομικοί για την καταδίωξη στο Πέραμα

    Ελληνική Αστυνομία


    Στα χέρια της αστυνομίας Ηρακλείου βρέθηκε ένας νεαρός που είχε γίνει «πονοκέφαλος» για τους ιδιοκτήτες οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή. Ο 29χρονος που συνελήφθη εκτός από συνολικά 13 αυτοκίνητα που διέρρηξε, έκανε και αναλήψεις ή αγορές με τις τραπεζικές κάρτες που έβρισκε σ’ αυτά.

    Η δράση του 29χρονου Έλληνα τελείωσε άδοξα το μεσημέρι της Κυριακής, όταν τον σταμάτησαν συμπτωματικά για τυπικό έλεγχο άνδρες της Άμεσης Δράσης. Στην κατοχή του βρήκαν τραπεζικές κάρτες και μια αστυνομική ταυτότητα σε ονόματα τρίτων προσώπων που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στα χέρια του και κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό.

    Ο νεαρός προσήχθη στην Ασφάλεια και, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι από τις 31 Αυγούστου ως τις 17 Ιανουαρίου είχε διαρρήξει 13 Ι.Χ. αυτοκίνητα και φορτηγάκια!

    Συνολικά, είχε αρπάξει μετρητά, κινητά, μια βιντεοκάμερα με τα αξεσουάρ της, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα αξίας 5.000 ευρώ, ενώ με τις τραπεζικές κάρτες ενός 26χρονου που βρήκε στο αυτοκίνητό του έκανε αναλήψεις χρημάτων και μια συναλλαγή σε κατάστημα συνολικής αξίας 1.428 ευρώ!

    Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων στις οποίες ενδέχεται να εμπλέκεται.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ολόκληρο σχέδιο για βιασμούς ανηλίκων είχε ο 29χρονος από τη Δάφνη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φυλακές Αλικαρνασσού: 33χρονος κρεμάστηκε με σεντόνι μέσα στο κελί του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στη φυλακή διευθυντικό στέλεχος για «θαλασσοδάνεια»



    ΣΧΟΛΙΑ