• Πολιτική

    Είκοσι εννιά χρόνια χωρίς τον Π.Μπακογιάννη: Τα συγκινητικά μηνύματα των δικών του ανθρώπων

    • NewsRoom

    Ο Παύλος Μπακογιάννης


    Ήταν 26 Σεπτεμβρίου 1989, όταν ο Παύλος Μπακογιάννης μπαίνοντας στο γραφείο του στην οδό Ομήρου, στο Κολωνάκι στις 7:58, έπεσε στο έδαφος από τις σφαίρες των εκτελεστών 17Ν. Μία ώρα μετά άφησε την τελευταία του πνοή στον Ευαγγελισμό. Είκοσι εννέα χρόνια μετά από τη δολοφονία του από την τρομοκρατική οργάνωση, οι δικοί του άνθρωποι θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του κάνοντας δημοσιεύσεις αφιερωμένες σε εκείνον και το όραμά του.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία του πολιτικού από την Ευρυτανία και σημειώνοντας ότι το μήνυμά του για εμβάθυνση της Δημοκρατίας παραμένει ζωντανό: «Το μήνυμα του Παύλου για διαρκή εκσυγχρονισμό και εμβάθυνση της Δημοκρατίας παραμένει ζωντανό. Είναι ζωντανή η πίστη του στην Ευρώπη, οι ριζοσπαστικές απόψεις του για τη σύνδεση των κομμάτων με τους πολίτες και οι μάχες του για να ξεφύγουμε από τον διχασμό.

    Φωτογραφία του Παύλου Μπακογιάννη ανέβασε στο διαδίκτυο και η Ντόρα Μπακογιάννη τονίζοντας ότι τη διαχρονικότητα των αγώνων του Παύλου Μπακογιάννη: «29 χρόνια μετά, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! Οι αγώνες σου απέναντι στον διχασμό και το μίσος και σήμερα επίκαιροι. ΝΜ».

    Ο γιος του, Κώστας Μπακογιάννης, δημοσίευσε φωτογραφία με τον πατέρα του, τον παππού του και την αδερφή του γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα: «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κώστας Μπακογιάννης: Το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα του, Παύλο



    ΣΧΟΛΙΑ