• Πολιτική

    Η Αυλωνίτου προσπάθησε να ανασκευάσει τις «π@@ρίες»: «Δεν με αντιπροσωπεύουν τέτοιες εκφράσεις ως πολιτικό και ως άνθρωπο»

    • NewsRoom


    Προσπάθεια να ανασκευάσει τις υβριστικές της αναφορές κατά του προέδρου της ΝΔ επιχείρησε μετά την κατακραυγή και τις αντιδράσεις (ακόμα και από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ) η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

    Η κ. Αυλωνίτου, μιλώντας στο news247, έκανε λόγο για μια «ατυχής έκφραση» η οποία όπως ανέφερε, δεν την αντιπροσωπεύει «ούτε ως πολιτικό, ούτε ως άνθρωπο».

    «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι η συγκεκριμένη έκφραση ήταν ατυχής και ότι δεν με αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση ούτε ως πολιτικό ούτε ως άνθρωπο. Προφανώς και δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί», ανέφερε.

    «Ωστόσο, η ουσία του θέματος δεν αλλάζει. Θα μπορούσα φυσικά να χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση όπως ανοησίες ή πράγμα που δεν στέκουν επιστημονικά γιατί πράγματι ο κ. Μητσοτάκης είπε πράγματα για τις φωτιές που δεν μπορούν να σταθούν», συνέχισε η βουλευτής, η οποία εξέφρασε την λύπη της καθώς λόγω της έκφρασης «π@@@ριες», «δεν σταθήκαμε στην ουσία του πράγματος έτσι όπως θέλησε να την εκφράσω».

    Παράλληλα, η κ. Αυλωνίτου επιχείρησε να συμψηφίσει τις υβριστικές της αναφορές με τα όσα έχουν ακουστεί για τον Αλέξη Τσίπρα στο παρελθόν. «Για τον Πρωθυπουργό πάντως έχουν επιλεγεί στο παρελθόν πολύ πιο βαριές εκφράσεις και λέξεις”, ανέφερε.

    Η ανάρτησή της στο Facebook

    Λίγο αργότερα, η βουλευτής εξέφρασε τη λύπη της για τις «ατυχείς», όπως τις χαρακτηρίζει, εκφράσεις, και σε ανάρτησή της στο Facebook.

    «Λυπάμαι βαθύτατα για τις ατυχείς εκφράσεις, που χρησιμοποιήθηκαν εκ μέρους μου σε τηλεοπτική εκπομπή, ως προς τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο πολιτικός μου λόγος δεν συνάδει με τέτοια ρητορική, ακόμη και σε περιπτώσεις έντονης αντιπαράθεσης», έγραψε η κ. Αυλωνίτου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ξέφυγε η Αυλωνίτου: Απίστευτο υβρεολόγιο κατά Μητσοτάκη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόλαση στο twitter με την ατάκα-φωτιά της Αυλωνίτου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μέχρι και ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκίμασε τις «π@@@@@ες» της Αυλωνίτου



    ΣΧΟΛΙΑ