• Ελλάδα

    Ξεσπά η μητέρα της Κατερίνας Γοργογιάννη: «Κάποιος της έκανε κακό…»

    • NewsRoom


    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το… θρίλερ του θανάτου της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη, εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης. Και αυτό γιατί, αν και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η άτυχη γυναίκα πέθανε πέφτοντας από μεγάλο ύψος, η μητέρα της πιστεύει ότι ο θάνατος της κόρης της είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

    «Η κόρη μου είχε τραγικό τέλος. Αύριο το πρωί περιμένω τη νεκροτομή αλλά περιμένω να λάμψει όλη η αλήθεια. Μη λέει ο καθένας λόγια, δεν ήταν φορτισμένη επειδή είχε ένα φίλο και χωρίσανε. Δεν ήταν επιπόλαιη να κάνει κακό στον εαυτό της. Αυτό το αποκλείω. Εγώ νομίζω ότι κάποιος ήθελε να επωφεληθεί, της έταξε και ήθελε να της κάνει κακό και την πέταξε εκεί. Είναι ένα μέρος από το οποίο δεν περνάω. Δεν ήξερα ότι θα ήταν εκεί το παιδί μου. Αν έπεσε, αφού έχουν βάλει κάγκελα και να θέλει κάποιος να πέσει δεν μπορεί να πέσει. Για να έπεσε αποκλείεται. Δεν ήταν διαμελισμένη όπως την είδε ο γιος μου. Κάποιος της έκανε κακό και την πήγε εκεί. Δεν ξέρω τι να πω», λέει συντετριμμένη στο protothema.gr η μητέρα της αδικοχαμένης Κατερίνας, Ρούλα Γοργογιάννη.

    Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη κοπέλα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της, στο Ηράκλειο της Κρήτης, στις 5 Μαρτίου και το νεκρό πτώμα της βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Πάρκο Νεολαίας στο κέντρο της πόλης.

    Η ιατροδικαστική εξέταση που εκτιμάται ότι θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της, εξακριβώνοντας εάν πρόκειται για αυτοχειρία ή δολοφονία, αναμένεται την Πέμπτη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τραγικό τέλος για την Κατερίνα Γοργογιάννη-Δικό της το πτώμα που βρέθηκε σε πάρκο του Ηρακλείου



    ΣΧΟΛΙΑ