• Ελλάδα

    Κάλυμνος: Νέα στοιχεία στο φως για τη δολοφονία του άτυχου φοιτητή

    • NewsRoom


    Το τραύμα στο κεφάλι του φοιτητή δεν έχει προκληθεί από πυροβολισμό, αλλά ίσως από κάποιο βαρύ αντικείμενο…

    Αυτή είναι η πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή της περιφέρειας Δωδεκανήσων Πάνου Κοτρέτσου από την αυτοψία στον τόπο, όπου βρέθηκε νεκρός ο άτυχος Νίκος Χατζηπαύλου 21 χρόνων.

    Ο χρόνος θανάτου δεν προσδιορίζεται την ίδια μέρα της εξαφάνισης. Ακριβέστερες απαντήσεις θα δοθούν όταν η σορός μεταφερθεί στη Ρόδο για νεκροψία-νεκροτομή και μετά τις απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις.

    Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που ολοκλήρωσε την αυτοψία, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια αφού τα τραύματα του θύματος δεν είναι συμβατά με πτώση. Οι εκδορές στο σώμα του φανερώνουν ότι άτυχος νέος πιθανά σύρθηκε από τους δολοφόνους του και αφέθηκε σε χαντάκι της περιοχής Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

    Το θύμα βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένο στο πρόσωπο και στο σώμα, χωρίς το φούτερ του και μόνο με ένα κοντομάνικο μπλουζάκι. Στο δεξί του πόδι φορούσε ένα παπούτσι.

    Το άψυχο σώμα του Νίκου εντοπίστηκε τυχαία από νεαρό νησιώτη, το απόγευμα του Σάββατου 25 Νοεμβρίου, σε σημείο που είχε ερευνηθεί πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες.

    Όπως όλα δείχνουν μεταφέρθηκε εκεί την προηγούμενη νύχτα, μετά από σημαντικές μαρτυρίες που έφθασαν στο «Τούνελ» και έκαναν λόγο για άτομα με παραβατική συμπεριφορά που δρουν στην συγκεκριμένη περιοχή και έχουν σκορπίσει τον τρόμο στους κατοίκους του νησιού. Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ότι ο άτυχος νέος ίσως να βρέθηκε άθελα του μπροστά σε μια παράνομη συναλλαγή.

    Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία που ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή, τα παπούτσια και οι κάλτσες που εντοπίστηκαν σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση και αναγνωρίστηκαν από τους συγγενείς, βρίσκονταν εκεί αρκετές μέρες πριν την εξαφάνιση. Πιθανόν οι συγγενείς να μπερδεύτηκαν, αφού το θύμα όταν βρέθηκε, φορούσε ένα παπούτσι.

    Πηγή: anikolouli.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρίλερ με τη δολοφονία του φοιτητή στην Κάλυμνο – Τα σενάρια της ΕΛ.ΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάλυμνος: Οι Αρχές είχαν ερευνήσει το μέρος που βρέθηκε ο άτυχος φοιτητής

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παραμένει το μυστήριο με τον θάνατο του Νίκου Χατζηπαύλου – Τι έδειξε η εξέταση του ιατροδικαστή



    ΣΧΟΛΙΑ