• Διεθνής πολιτική

    Οι φωτογραφίες από τα συντρίμμια του αεροσκάφους στο Ιράν – Σκορπισμένα πτώματα παντού (pics + videos)

    • NewsRoom


    Σε χιονισμένη πλαγιά βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Aseman Airlines, που συνετρίβη την Κυριακή, οδηγώντας στον θάνατο και τους 65 επιβαίνοντες.Η κρατική τηλεόραση του Ιράν μετέδωσε βίντεο από ελικόπτερο, που πέταξε πάνω από τα βουνά, το οποίο όμως αδυνατεί να κατέβει στο σημείο, καθώς υπάρχουν βαθιές και επικίνδυνες χαράδρες.

    Πάντως, οι έρευνες των ομάδων συνεχίζονται ώστε να φτάσουν με τα πόδια εκεί,αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη η επιχείρηση απομάκρυνσης των σορών, εξαιτίας των πολύ κακών καιρικών συνθηκών.

    Ο πιλότος του ελικοπτέρου δήλωσε στο IRIB ότι είδε παντού «σκορπισμένα σώματα γύρω από το αεροπλάνο» και ότι τα συντρίμμια βρέθηκαν σε υψόμετρο περίπου 4.000 μέτρων.

    Τα συντρίμμια βρέθηκαν δύο ημέρες μετά την αεροπορική τραγωδία, καθώς τόσο την Κυριακή όσο και τη Δευτέρα η σφοδρή χιονόπτωση και η πυκνή ομίχλη δεν επέτρεπαν σε ελικόπτερα να προσεγγίσουν τα βουνά.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ιράν: Νέα σύγχυση με τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους – Αντικρουόμενες πληροφορίες για το αν εντοπίστηκαν (upd)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιράν: Αγωνία μετά τη συντριβή αεροσκάφους με 65 επιβαίνοντες – Άγνωστο ακόμα το πού έχει καταπέσει



    ΣΧΟΛΙΑ