• Πολιτική

    Γιατί ο Ευκλείδης έχασε την ευκαιρία να δει τον Αλέξη με γραβάτα

    Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπουργός Οικονομικών

    Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπουργός Οικονομικών


    Η κούραση τελικά κατέβαλε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και δεν μπόρεσε να δει τον πρωθυπουργό με γραβάτα. Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, από το Ζάππειο, τού έδωσε άδεια για να ξεκουραστεί μετά το ξενύχτι στο Eurogroup του Λουξεμβούργο.

    «Ο Ευκλείδης έχει ανάγκη να περάσει χρόνο με την οικογένειά του, νομίζω ότι του άξιζε η τιμητική άδεια που του έδωσα απόψε» τόνισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος στη συνέχεια ευχαρίστησε Τσακαλώτο και Χουλιαράκη για τις εντατικές τους προσπάθειες και για το γεγονός πως εργάστηκαν με του συνεργάτες τους μέρες και νύχτες για την επίτευξη της συμφωνίας.

    Η αμήχανη δικαιολογία του πρωθυπουργού δεν μπορεί να καλύψει απόλυτα την απουσία του πρωτεργάτη της τεράστιας αυτής επιτυχίας, όπως τουλάχιστον παρουσιάζεται από την κυβέρνηση, και αφήνει υπόνοιες για νέες διαφωνίες του υπουργού Οικονομικών με το περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου.

    Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι κανείς από τους δύο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης απέφυγαν να μπουν στο κάδρο της εκδήλωσης αυτής, που κορυφώθηκε με τον σφιχτό εναγκαλισμό Τσίπρα-Καμμένου, λες και δεν υπήρξαν ποτέ τα παρατράγουδα των προηγούμενων ημερών λόγω Μακεδονικού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η φτηνή βιντεοταινία των 80’s: Όταν ο συντροφικός Τύπος την «πέφτει» στη γραβάτα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μείναμε με τη… γραβάτα – Η «φιέστα» στο Ζάππειο και τα παραλειπόμενα μιας σκληρής συμφωνίας

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Όταν ο Τσίπρας έβαλε γραβάτα (με τη βοήθεια Τζανακόπουλου) – video



    ΣΧΟΛΙΑ