• Πολιτική

    Επιμένει ο Ηλίας Κασιδιάρης: Ο Μουσταφά Μουσταφά είναι «βουλευτής του Ερντογάν» (video)

    • NewsRoom


    Εξηγήσεις για το έντονο επεισόδιο στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας της Βουλής, έδωσε έξω από το κτήριο της βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

    Ο κ. Κασιδιάρης, μιλώντας σε δημοσιογράφους κατήγγειλε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως δημιούργησαν «εντέχνως» επεισόδιο μετά την απαίτηση του να αποχωρήσει από την Επιτροπή ο μουσουλμάνος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μουσταφά Μουσταφά. Μάλιστα, ο κ. Κασιδιάρης συνέχισε να διαφωνεί με την παρουσία του βουλευτή Ροδόπης, καθώς όπως είπε, «σύμφωνα με τον ίδιο τον Ερντογάν, είναι δικός του. Αυτό είχε πει ο Ερντογάν στη Θράκη και ποτέ δεν διαψεύστηκαν οι συγκεκριμένες δηλώσεις, από κανέναν από τους 4 βουλευτές που ανέφερε ο Ερντογάν».

    Σύμφωνα με τον κ. Κασιδιάρη, η παρουσία του κ. Μουσταφά δημιουργεί «κίνδυνο διαρροής κρατικών μυστικών στην Τουρκία».

    Στην επισήμανση δημοσιογράφου πως ο κ. Μουσταφά είναι εκλεγμένος βουλευτής και πως ο ίδιος ο βουλευτής το έχει διαψεύσει, ο κ. Κασιδάρης προκάλεσε τους 4 μουσουλμάνους βουλευτές να δηλώσουν δημόσια πως δεν είναι «βουλευτές του Ερντογάν»!

    Δείτε τις δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής: 

    https://www.youtube.com/watch?v=ehNcT6p-1eQ

    Σπ. Δανέλλης: Απύθμενο θράσος των απολογητών της προδοσίας της Κύπρου

    Από την πλευρά του, επικριτικός εναντίον των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αναφορικά με το περιστατικό, εμφανίστηκε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης.

    “Απαιτεί απύθμενο θράσος οι απολογητές της προδοσίας της Κύπρου ενώπιον μάλιστα του Κυπρίου υπουργού Εξωτερικών να αμφισβητούν τον πατριωτισμό και την ακεραιότητα οποιουδήποτε Έλληνα βουλευτή ιδιαιτέρως δε του Μουσταφά Μουσταφά που κοσμεί το Ελληνικό Κοινοβούλιο όχι μόνο από χθες ή προχθές αλλά από τη δεκαετία του 90. Και επειδή η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένας από μας αλλά είναι ορκισμένος εχθρός του Κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας, εμείς τα κόμματα του Συνταγματικού Τόξου οφείλουμε να προστατέψουμε το Κοινοβούλιο και τη Δημοκρατία. Το θέμα αυτό πρέπει να απασχολήσει τον πρόεδρο της Βουλής και την επιτροπή Δεοντολογίας”, δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χαμός στη Βουλή: Έξαλλος ο Κασιδιάρης με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ! – Επενέβη η φρουρά



    ΣΧΟΛΙΑ