• Πολιτική

    Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου μετά το θερμό επεισόδιο Κοτζιά – Καμμένου

    • NewsRoom
    κοτζιας-καμμενος-τσιπρας


    Σε εξέλιξη βρίσκεται κρίσιμη σύσκεψη κορυφής στο Μαξίμου μετά την θυελλώδη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με πρωταγωνιστές τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

    Κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν ότι η σύσκεψη δεν είναι έκτακτη, αλλά προγραμματισμένη και αφορά σε θέματα οικονομικής ατζέντας.

    Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σύσκεψη εξετάστηκε και το ενδεχόμενο επίσπευσης των διαδικασιών νομοθέτησης, υπό τον φόβο απρόοπτων εξελίξεων.

    Έτσι κι αλλιώς, στο μέγαρο Μαξίμου υπάρχει αγωνία για το πώς θα γίνει η διαχείριση της κρίσης που πυροδότησε, η άνευ προηγουμένου αντιπαράθεση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον υπ. Αμυνας Πάνο Καμμένο, ενώπιον των μελών του υπουργικού συμβουλίου, με αφορμή την διαφοροποίηση του προέδρου των ΑΝΕΛ στο Σκοπιανό.

    Ο επικεφαλής ΑΝΕΛ φέρεται να επιμένει στην απόλυτη διαφωνία του αψηφώντας τις προειδοποιήσεις Κοτζιά ότι με αυτή η στάση εκθέτει τη χώρα και όχι μόνο τον πρωθυπουργό. Στη σύσκεψη πάντως στο Μαξίμου, δεν μετέχει ο υπουργός Εξωτερικών.

    Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός επίσης ότι αύριο, Τετάρτη, συνεδριάζει για πρώτη φορά η Πολιτική Γραμματεία υπό τη νέα της σύνθεση

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άγριο επεισόδιο Κοτζιά – Καμμένου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Αυτή είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ΣτΕ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι ζήτησε ο Τσίπρας από τον Καμμένο στο κεκλεισμένων των θυρών υπουργικό



    ΣΧΟΛΙΑ