• Top Stories

    Εγώ δεν είμαι βλάκας, λέει τώρα ο Λεβέντης

    • NewsRoom


    Την ώρα που στο Μαξίμου και εν μέσω δηλώσεων κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να χτίσουν το νέο πολιτικό προφίλ του Βασίλη Λεβέντη μιλώντας για το ήθος, την προσωπικότητα και την πολιτική του στάση, επιχειρώντας να τον πείσουν για ενδεχόμενη συνεργασία, ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κάνω λόγο «βλακώδη συνεργασία» σε περίπτωση που δώσει το κόμματο του ψήφο στον Αλέξη Τσίπρα.

    «Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε» ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

    Παρόλα αυτά επισήμανε ότι κυβέρνηση συνεργασίας θα έχει νόημα μόνο αν σε αυτή συμμετέχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων, γιατί, όπως υποστήριξε, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν είναι σοβαρά κόμματα και βρίζουν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Σε ερώτηση για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία απάντησε ότι η προτιμήσή του για τη θέση του νέου προέδρου θα ήταν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης εξηγώντας ότι ο Κώστας Καραμανλής που τον στηρίζει και διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάνο Καμμένο ευνοεί μια κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία θα συμμετάσχει η ΝΔ. Αντίθετα εξέφρασε τη διαφωνία του με το ενδεχόμενο εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί, όπως είπε, έχει την υποστήριξη του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη, τους οποίους και χαρακτήρισε «ακροδεξιά βαρίδια».



    ΣΧΟΛΙΑ