• Business

    Εύχαρις Περπινιά: Ποια είναι η νέα διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Forthnet

    • NewsRoom


    Καθήκοντα Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού στη Forthnet αναλαμβάνει η κα Εύχαρις Περπινιά στη θέση της κας Μαρίας Κοφίνη η οποία αποχωρεί από την εταιρεία, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισηγμένη.

    Η κα Περπινιά έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και πολυετή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Η εταιρεία ευχαριστεί την κα Κοφίνη για την προσφορά της στην Εταιρεία, καλωσορίζει την κα Περπινιά και της εύχεται καλή επιτυχία.

    Who is who

    H Εύχαρις Περπινιά γεννήθηκε στην Αθήνα. ‘Ελκει την απώτερη καταγωγή της από την Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη. Απόφοιτη του Αρσακείου Ψυχικού, απέκτησε το πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων του Deree College με εξειδίκευση στην Διοίκηση και Οργανωσιακή Συμπεριφορά και σε Συστήματα Πληροφορικής.

    Εργάστηκε στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία από το 1984 έως το 2008 σε διάφορες θέσεις ενώ σταδιακά απέκτησε την θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού. Από το 1999 έως το 2001 εργάστηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Heineken N.V. στο Άμστερνταμ, Ολλανδίας και συμμετείχε στην σύσταση και οργάνωση του Heineken University.

    Με την επιστροφή της στην Ελλάδα διετέλεσε Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας για τα 4 εργοστάσια (3 ζυθοποιίας και 1 εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού, ενώ συνολικά η Εταιρία απασχολούσε 1.300 εργαζόμενους). Από το 2008 έως το 2011 κατείχε την θέση του Διευθυντού Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών στον όμιλο ΜΜΕ «ΑΝΤΕΝΝΑ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Forthnet: Την Δευτέρα οι μη δεσμευτικές προσφορές



    ΣΧΟΛΙΑ