• Πολιτική

    Δημοσκόπηση της Rass για το νέο κόμμα του Δημήτρη Καμμένου: Τι ποσοστό θα το ψήφιζε;

    • NewsRoom
    Δημήτρης Καμμένος

    Δημήτρης Καμμένος, ανεξάρτητος βουλευτής (πρώην βουλευτής ΑΝΕΛ)


    Ένα σημαντικό ποσοστό των ψηφοφόρων βλέπει θετικά το κόμμα που έχει εξαγγείλει ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, σε συνεργασία με τον Τάκη Μπαλτάκο, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα προκύπτουν από σχετική δημοσκόπηση της Rass.

    Στην έρευνα της εταιρείας, η οποία πραγματοποιήθηκε από την 27 Αυγούστου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, οι ερωτώμενοι κλήθηκαν να απαντήσουν αν θα ψήφιζαν ένα δεξιό κόμμα όπως αυτό που προανήγγειλε ο ανεξάρτητος βουλευτής. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ένα ποσοστό 7,8% απαντούν ότι θα ψήφιζαν ένα τέτοιο κόμμα, με το 1,9% των ερωτηθέντων να δηλώνουν «ναι» και το υπόλοιπο 5,9% να τοποθετούνται λέγοντας «μάλλον ναι».

    Στο ίδιο ερώτημα, το 83% των συμμετεχόντων στην έρευνα απαντά «όχι», ένα ποσοστό 3,5% λέει «μάλλον όχι» και το υπόλοιπο 5,7% επιλέγει να μην απαντήσει.

    Σε άλλο ερώτημα, οι συμμετέχοντες καλούνται να απαντήσουν αν έχουν ακούσει κάτι σχετικά με την πρόθεση του Τάκη Μπαλτάκου και του Δημήτρη Καμμένου να ιδρύσουν ένα δεξιό κόμμα. Περίπου δύο στις τρεις, ή ποσοστό 67,4% δηλώνουν ότι δεν έχουν ακούσει για το κόμμα των κυρίων Μπαλτάκου και Καμμένου, με το 32,4% να απαντά ότι γνωρίζει για το υπό σύσταση κόμμα και ένα μικρό ποσοστό 0,2% να επιλέγει την τοποθέτηση «δεν απαντώ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημήτρης Καμμένος: Συζητήθηκε στους ΑΝΕΛ να κατέβουν στις εκλογές σε κοινό ψηφοδέλτιο με τον ΣΥΡΙΖΑ
     



    ΣΧΟΛΙΑ