• Πολιτική

    Ατελείωτη οργή για την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ: Πολίτες έστησαν «κρεμάλες» στις Σέρρες για τους βουλευτές (pics, video)


    Χωρίς τελειωμό είναι οι αντιδράσεις των πολιτών κατά των βουλευτών της συγκυβέρνησης για την υπογραφή της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, αλλά και την στάση που κράτησαν οι ΑΝΕΛ στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ.

    Παρά την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να πείσει πως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι υπέρ της συμφωνίας που υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας και πως πίσω από τις αντιδράσεις κρύβονται ακροδεξιά στοιχεία και η Νέα Δημοκρατία (θέση που πήρε την Τετάρτη και ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος υποστήριζε μέχρι πρόσφατα πως είναι μαζί με τους πολίτες που διαμαρτύρονται), τα περιστατικά αντιδράσεων αυξάνουν, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα. Το τελευταίο παράδειγμα έρχεται από την πόλη των Σερρών, όπου πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτης Σταμπουλή, αλλά και της υφυπουργού των ΑΝΕΛ, Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά στήνοντας «κρεμάλες» και φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά των βουλευτών.

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το serraikanea.gr, το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας, στην οποία ακούστηκαν συνθήματα κατά των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ του νομού, Αφροδίτης Σταμπουλή και Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά αντίστοιχα.


    Οι διαδηλωτές τοποθέτησαν σημαία των Σκοπίων στην είσοδο των γραφείων της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και της βουλευτή του κόμματος Αφροδίτης Σταμπουλη, που πρόσφατα δήλωσε δημόσια το περιβόητο : “Βόρεια Μακεδονίας όπως Βόρεια Κορέα”.

    https://www.facebook.com/simerini.serres/videos/2002081029816083/

    Ένταση προκλήθηκε και έξω από το γραφείο της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, με τους διαδηλωτές να αποδοκιμάζουν με υβριστικά συνθήματα (“Κόλλια γ@@@ου παραιτήσου”…) τις τελευταίες αποφάσεις της αναφορικά με το ζήτημα της πΓΔΜ.

    https://www.facebook.com/simerini.serres/videos/2002064949817691/



    ΣΧΟΛΙΑ