• Πολιτική

    Ανησυχία για την τύχη του εξαφανισμένου Θάνου Ακριβού, εντοπίστηκαν διάσπαρτα τα ρούχα του

    • NewsRoom


    Νέος συναγερμός σήμανε στις Αστυνομικές Αρχές του Άργους αναφορικά με την εξαφάνιση του 32χρονου Θάνου Ακρίβου, ο οποίος αγνοείται εδώ και 9 ημέρες. Συντηρητές εταιρείας φυσικού αερίου εντόπισαν τυχαία, στην κορυφή του όρους Πανοράματος, τα ρούχα του εξαφανισμένου άνδρα.

    Οι συντηρητές, οι οποίοι πραγματοποιούσαν έλεγχο, εντόπισαν τη μπλούζα, το παντελόνι, το εσώρουχο και τα παπούτσια του 32χρονου διάσπαρτα σε σημείο κοντά στο χωριό Σταθέικα, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από εκεί που βρέθηκε το αυτοκίνητό του, πριν από 4 ημέρες.

    Αμέσως ξεκίνησαν νέες έρευνες στο βουνό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και την Ασφάλεια ενώ στις έρευνες συμμετέχει και ιδιωτικό ελικόπτερο.

    Ο Θάνος Ακρίβος εξαφανίστηκε την Πέμπτη 12 Απριλίου στο Πανόραμα Άργους. Την προηγούμενη μέρα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τη μητέρα του και της είχε πει ότι βρισκόταν στο δρόμο και είχε χάσει τον προσανατολισμό του. Οι γονείς του, που ζουν στη Ναύπακτο, την επόμενη μέρα αναζήτησαν το γιο τους στα Σεπόλια όπου μένει και επειδή δεν τον βρήκαν, δήλωσαν την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

    Μετά από τηλεφώνημα κατοίκου της περιοχής για ένα εγκαταλειμμένο όχημα, η Τροχαία εντόπισε το μαύρο BMW αυτοκίνητο του αγνοούμενου, στο Πανόραμα Άργους. Ήταν ξεκλείδωτο στην άκρη του δρόμου με τα κλειδιά στη μίζα και μέσα υπήρχαν χρήματα, το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιημένο και τραπεζικές κάρτες.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο του αγνοούμενου έμεινε από μπαταρία και ο ίδιος αναζητούσε συνεργείο για να το επισκευάσει. Κάτοικοι της περιοχής τον έβλεπαν να κινείται γύρω από το ακινητοποιημένο όχημα την Πέμπτη.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενέδρα θανάτου στον φοιτητή στην Καβάλα: Έστησαν τροχαίο για να καλύψουν το έγκλημα



    ΣΧΟΛΙΑ