• Πολιτική

    Η απάντηση της Σίας Κοσιώνη στον Κοτζιά για τη συνέντευξη Ερντογάν

    • NewsRoom
    Κοσιώνη


    Την δική της απάντηση για τα όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς για τη συνέντευξη Ερντογάν στον ΣΚΑΙ έδωσε η Σία Κοσιώνη, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του σταθμού, με ένα post της στο Facebook.

    «Φαίνεται ότι έκανα λάθος για τη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ» φέρεται να είπε ο Ταγίπ Ερντογάν στα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης με τα οποία συνομίλησε, όπως ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, από το βήμα της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών.

    Ο Νίκος Κοτζιάς τόνισε, μάλιστα, ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας είχε συμφωνήσει να δώσει συνέντευξη στο κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ωστόσο υπαναχώρησε από την απόφασή του αυτή έπειτα από παρέμβαση του Ατζούν, ο οποίος είναι σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν και συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ λόγω του reality show «Survivor».

    Η Σία Κοσιώνη θέλησε να υπερασπιστεί τόσο το κανάλι στο οποίο εργάζεται όσο και τον Αλέξη Παπαχελά, ο οποίος πήρε τη συνέντευξη από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λίγο πριν έρθει στην Αθήνα ο Τούρκος πρόεδρος. Σε εκείνον άλλωστε ουσιαστικά αναφέρθηκε ο Νίκος Κοτζιάς με όσα είπε στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας στη Βουλή.

    Η Σία Κοσιώνη έγραψε στο facebook: «Αν εργαζόμουν στο ΑΠΕ σήμερα θα ένιωθα βαρύτατα θιγμένη. Ποιος είπε στον κ. Κοτζιά ότι αν τη συνέντευξη Ερντογάν την είχε κάνει δημοσιογράφος του ΑΠΕ δε θα ρωτούσε για το θέμα της Συνθήκης της Λωζάνης που εδώ και ένα χρόνο συστηματικά θέτει ο Τούρκος πρόεδρος; Παραδέχεται λοιπόν δημοσίως ο Έλληνας ΥΠΕΞ ότι η κυβέρνηση θα “φρόντιζε” τι να ρωτήσει και τι όχι ο συνάδελφος; Θέλω να πιστεύω ότι του ξέφυγε του κυρίου Κοτζια. Άλλωστε αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην Τουρκία…».



    ΣΧΟΛΙΑ