• Πολιτική

    Ανάρτηση της Ρένας Δούρου με «κόλλυβα» για την φάρσα με τον Γαβρά, προκαλεί απρόσμενες αντιδράσεις

    • NewsRoom
    Δούρου

    Ρένα Δούρου. Περιφερειάρχης Αττικής


    Με μια φωτογραφία από… κόλλυβα, επιχείρησε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, να εκμεταλλευτεί την φάρσα του Ιταλού δημοσιογράφου Tommaso Debenedetti, ο οποίος χάκαρε τον λογαριασμό της νέας υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά και ξεγέλασε τα ΜΜΕ σε Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, ανακοινώνοντας τον δήθεν θάνατο του σκηνοθέτη Κώστα Ζορμπά.

    Στην ανάρτησή της στο Twitter, η κ. Δούρου έσπευσε να κατηγορήσει τα ΜΜΕ, λέγοντας μάλιστα πως σήμερα γίνεται «μνημόσυνο στην έγκριτη ενημέρωση»!

    «Ευτυχώς τα κόλλυβα δεν είναι για τον σπουδαίο σκηνοθέτη κ. Γαβρά Όμως μέρα παρά μέρα κάνουμε μνημόσυνο σε αυτό που λείπει – ευτυχώς όχι από όλα τα μέσα: την έγκριτη ενημέρωση και πληροφόρηση με σεβασμό», έγραψε η Ρένα Δούρου.

    Ωστόσο, η ανάρτησή της φαίνεται πως δεν ικανοποίησε τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι δεν ξεχνούν την στάση της στις πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής, βρίσκοντας απρεπή την ανάρτησή της.

    Δείτε μερικά από τα σχόλια που έφερε η μακάβρια ανάρτηση της περιφερειάρχη:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έντονες αντιδράσεις στο Twitter για την ανάρτηση της Αν. Γιάμαλη για την «πρώην καθαρίστρια» Κατερίνα Νοτοπούλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυρσίνη Ζορμπά: Δεν ήταν δική μου η ανάρτηση, δεν ήταν δικός μου ο λογαριασμός

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Tommaso Debenedetti: Ποιος είναι ο Ιταλός δημοσιογράφος που «πέθανε» τον Γαβρά και παγίδευσε τη Ζορμπά



    ΣΧΟΛΙΑ