• Top Stories

    Άγρια επίθεση δέχθηκε χρυσή κληρονόμος – Της έσπασαν τα δάχτυλα!


    Στιγμές τρόμου έζησε πρόσφατα χρυσή κληρονόμος, μέσα στο σπίτι της στο Λονδίνο. Ο λόγος για την 25χρονη Chloe Pidgley η οποία έπεσε θύμα ενός ατόμου που απείλησε ακόμη και να της ρίξει οξύ.

    Η μητέρα της Denize υποστηρίζει ότι η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον πρώην σύντροφό της Antoniο Glan-Carlo Chianca, που χώρισε πρόσφατα μετά από σχέση τεσσάρων μηνών.

    Σύμφωνα με τη Daily Mail η Scotland Yard κλήθηκε στο διαμέρισμά της στο Κένσινγκτον στις 20:00 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Εκεί βρισκόταν η κληρονόμος η οποία είπε στους αστυνομικούς πως άκουσε ένα θόρυβο και έτρεξε στο δωμάτιό της. Τότε διαπίστωσε ότι είχε μπει ο δράστης και την περίμενε.

    Ο δράστης, τη χτύπησε με καλοριφέρ λαδιού στο κεφάλι και της έσπασε τα δάχτυλα. Έφυγε και την απείλησε ότι θα της επιτεθεί με οξύ.

    Η 25χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κεντρικό νοσοκομείου του Λονδίνου από όπου και πήρε εξιτήριο. H Chloe φώναζε για βοήθεια τη διάρκεια της επίθεσης. «Ούρλιαζε στο τηλέφωνο. Πήρα τις αρχές. Νόμιζα ότι θα πέθαινε» δήλωσε η 53χρονη μητέρα της.

    Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο δράστης έστελνε μηνύματα συγγνώμης στη Chloe ενώ ανάρρωνε στο νοσοκομείο.

    «Την απείλησε ότι θα της γυρίσει με οξύ για να την παραμορφώσει. Ανησυχεί πολύ» είπε μεταξύ άλλων. Η Chloe Pidgley είναι εγγονή του ιδρυτή της Berkeley Homes, Tony Pidgley. Πρόκειται για εταιρεία συνολικής αξίας 310 εκατ. λιρών.

    Ο παππούς της πρόσφατα της έδωσε 1 εκατομμύριο λίρες όπως και στην 26χρονη αδερφή της και μοντέλο Chantelle.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έρχεται ο «β΄ παγκόσμιος πόλεμος» για τα δεδομένα: Μετά τον GDPR, ο ePrivacy

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν ο Τσίπρας έβαλε γραβάτα (με τη βοήθεια Τζανακόπουλου) – video

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα: Εγινε ο παραμυθένιος γάμος (Video+φωτο)- Σήμερα το πάρτυ στην La Conca del Sogno



    ΣΧΟΛΙΑ