• Πολιτική

    Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε

    • NewsRoom
    αστυνομικός

    (ο άνδρας με το καφέ δερμάτινο μπουφάν)


    Ως άνθρωπο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν περιγράφουν όσοι γνωρίζουν τον 47χρονο αστυνομικό που συγκλόνισε σήμερα το Πανελλήνιο με την δολοφονία της συζύγου του, της μόλις 3,5 ετών κόρης του και της πεθεράς του πριν αυτοκτονήσει στη συνέχεια και ο ίδιος.

    αστυνομικός
    (ο άνδρας με το καφέ δερμάτινο μπουφάν)

    Όπως έγινε γνωστό μάλιστα ο δράστης υπηρετούσε στη Βουλή, είχε υπηρετήσει στην ένστολη φρουρά του Μαξίμου και τα τελευταία χρόνια είχε αποσπαστεί στην φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.

    Ο καταγόμενος από την Αιτωλοακαρνανία αστυνομικός, μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες εργαζόταν κανονικά και το Σαββατοκύριακο είχε συνοδεύσει τον Κώστα Σημίτη στα Ιωάννινα. Είχε επιστρέψει πριν μερικές ώρες στην Αθήνα και σήμερα και αύριο είχε ρεπό.

    Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 46χρονος αρχιφύλακας που δολοφόνησε την κόρη του, τη σύζυγό του και την πεθερά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε είχε περάσει πρόσφατα από τις αρμόδιες επιτροπές της ΕΛ.ΑΣ. χωρίς να διαπιστωθεί ότι αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.

    Ο 46χρονος, λένε οι συνάδελφοι του, δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό θέμα που να δικαιολογεί αυτή την ακραία πράξη.

    Σοκ προκαλεί επίσης το γεγονός ότι ο άνδρας υπηρετούσε στη Βουλή.

    Ο αρχιφύλακας από την Αιτωλοακαρνανία έφυγε, το 1996, από την Αστυνομική Διεύθυνση του Αερολιμένα Ελληνικού και τοποθετήθηκε στη φρουρά του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

    Πρόκειται για μια ειδική υπηρεσία της Βουλής, στην οποία παρέμενε μέχρι και σήμερα το μεσημέρι.

    Τι ήταν εκείνο που ώθησε τον 46χρονο να στρέψει το υπηρεσιακό του όπλο για να σκοτώσει τη σύζυγο, την πεθερά και το μόλις τριών ετών κοριτσάκι του και στη συνέχεια να δώσει τέλος στη ζωή του; Επί του παρόντος ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από την πρωτοφανή πράξη του αρχιφύλακα. Ο δολοφόνος και αυτόχειρας θεωρούνταν άνθρωπος χαμηλών τόνων και υπηρεσιακά άψογος αστυνομικός που ποτέ δεν απασχόλησε, ούτε έδωσε το παραμικρό δικαίωμα. Μέχρι και τη σημερινή πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Έγκλημα-σοκ στους Αγίους Αναργύρους: Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλάει ο καιρός – Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο: Ποιοι αγοράζουν τώρα Ελληνικά ομόλογα. Ο Χρησμός της UBS



    ΣΧΟΛΙΑ